Keitä perunat kuorineen ja kukkakaali kokonaisena erikseen mahdollisimman vähässä, suolalla maustetussa vedessä juuri ja juuri kypsiksi - ei aivan pehmeiksi. Jäähdytä, kuori ja kuutioi. Kukkakaalista voit käyttää myös kannan ja lehdet. Sekoita ainekset keskenään ja lisää kylmät kalkkunasuikaleet sekä jäiset herneet. Sekoita.Valmista salaattikastike kasvisten kiehuessa: kiehauta vesi ja liemikuutiot. Sekoita kunnes kuutiot liukenevat. Suurusta keitos. Ota levy pois päältä, mutta jätä kattila levylle. Kuori ja hienonna sipuli. Puhdista maustepaprika siemenistä. Silppua persilja. Lisää kuumaan kastikkeeseen puserrettu valkosipuli, sipuli- ja chilisilppu. Odota hetki ja ota kattila levyltä. Lisää loput mausteet ja öljy. Jäähdytä.Valele hiukan kastiketta salaattiaineksille ja tarjoa loput erikseen. Säilytä salaatti jääkaapissa ja ravista ennen käyttöä. Kastike säilyy hyvänä pari päivää. Tarjoa salaatin lisänä patonkia.
Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.
Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.