Kevyt kiinalainen keitto | Keitot | Yhteishyvä
Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.
???

Kevyt kiinalainen keitto

timer-icon15 min
Fork and knife
4 Annosta
Fork and knife
4 Annosta

Ainekset

2 kpl
Valkosipulinkynttä
1 rkl
Raastettua inkivääriä
1/2 kpl
Punaista chiliä
1 rkl
Öljyä
1/2 kpl
Purjoa tai nippu kevätsipulia
1/2 kpl
Kiinankaalia
1 kpl
Siitakesieniä
1 1/2 l
Vettä
2 kpl
Kanaliemikuutiota
3/4 dl
Riisiä
1 rkl
Soijaa

Reseptin ainekset S-ryhmän kaupoista

Näin teet

1

Suikaloi purjo ja kiinankaali sekä viipaloi sienet. Kuumenna öljy kattilassa. Kuullota hienonnettu valkosipuli, inkivääri ja chili öljyssä kattilan pohjalla. Lisää purjo ja kiinakaali ja sienet ja kuullota muutaman minuutin ajan. Siirrä seos syrjään hetkeksi aikaa odottamaan. Lisää kattilaan vesi ja liemikuutio, kuumenna kiehuvaksi. Lisää riisi ja anna kiehua hiljalleen kannen alla 15-20 minuuttia. Lisää kasvis-sieniseos, kun riisi tuntuu kypsältä. Mausta keitto soijalla.

Resepti:
Katri Schröder
Kuvat:
Timo Viljakainen
Julkaistu: 17.1.2005
Muokattu: 15.5.2019

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.