Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Kiinalaista kanaa

timer-icon30 min
Fork and knife
4 Annosta
Fork and knife
4 Annosta
Valmista herkullista kanaa maukkaassa hapanimeläkastikkeessa. Tarjoile kiinalaisittain valmistettu kanawokki keitetyn riisin kanssa.

Ainekset

400 g
Broilerin fileeleikettä
1 kpl
Oranssi paprika
1 kpl
Sipuli
1 kpl
Valkosipulinkynsi
2 tl
Rypsiöljyä
1 tl
Seesamiöljyä
1 kpl
Tuoretta inkivääriä

Hapanimeläkastike

1 dl
Ananastäysmehua
2 rkl
Ketsuppia
2 rkl
Fariinisokeria
1 rkl
Soijakastiketta
1 rkl
Maissitärkkelystä

Lisäksi

3 dl
Riisiä

Reseptin ainekset S-kaupat-verkkokaupasta

Valmistus

1

Paloittele broilerinleikkeet pienemmiksi. Halkaise paprika, poista kanta ja siemenkota. Paloittele paprika. Kuori ja hienonna sipuli ja valkosipulinkynsi.

400 g
Broilerin fileeleikettä
1 kpl
Oranssi paprika
1 kpl
Sipuli
1 kpl
Valkosipulinkynsi
2

Kuumenna öljyt kasarissa. Kuullota sipulit ja raastettu inkivääri öljyssä. Lisää broileripalat. Kääntele, kunnes broileri saa hieman väriä.

2 tl
Rypsiöljyä
1 kpl
Tuoretta inkivääriä
1 tl
Seesamiöljyä
3

Sekoita erillisessä kulhossa hapanimeläkastikkeen ainekset. Kaada kastike kasariin ja lisää joukkoon paprika. Keitä muutama minuutti. Tarjoile keitetyn riisin kanssa.

1 dl
Ananastäysmehua
1 rkl
Soijakastiketta
2 rkl
Ketsuppia
2 rkl
Fariinisokeria
1 rkl
Maissitärkkelystä
3 dl
Riisiä
Miltä maistui?(9 arviota)
Resepti:
Katri Schröder
Kuvat:
Laura Riihelä
Julkaistu: 27.12.2013
|
Muokattu: 15.1.2024

Ravintosisältö

Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.

Annos

100g

421

1761

6,0 g

1,0 g

62,3 g

12,3 g

2,3 g

27,0 g

1,0 g

Ravintotiedot ovat suuntaa antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle, tarkista tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Ravintolaskelmassa ei huomioitu:

Valkosipulinkynsi,

1 pala Tuoretta inkivääriä.

Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli