Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Kiinankaali-greippisalaatti

Fork and knife
4 Annosta
Fork and knife
4 Annosta

Ainekset

1/4 kpl
Kiinankaali
1/2 kpl
Kurkkua
1 kpl
Omena
1 kpl
Greippi
4 rkl
Saksanpähkinöitä

Kastike

1 rkl
Oliiviöljyä
2 tl
Väkiviinaetikkaa
1 tl
Sinappia
1 tl
Hunajaa
Suolaa
Rouhittua mustapippuria

Reseptin ainekset S-kaupat-verkkokaupasta

Valmistus

1

Leikkaa kiinankaali, kurkku ja kuorittu omena ohuiksi suikaleiksi. Kuori ja leikkaa greippi kalvottomiksi lohkoiksi. Murskaa saksanpähkinät. Sekoita kastikkeen aineet keskenään. Sekoita kulhossa kiinakaali, kurkku- ja omenasuikaleet, greipit ja saksanpähkinät. Kaada joukkoon kastike. Anna maustua hetki viileässä ennen tarjoilua.

Miltä maistui?
Resepti:
Katri Schröder
Kuvat:
Laura Riihelä
Julkaistu: 16.12.2013
|
Muokattu: 15.1.2024

Ravintosisältö

Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.

Annos

100g

130

547

9,8 g

1,0 g

7,5 g

7,5 g

3,3 g

2,0 g

0,0 g

Ravintotiedot ovat suuntaa antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle, tarkista tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Ravintolaskelmassa ei huomioitu:

Kiinankaali,

2 tl Väkiviinaetikkaa,

1 tl Sinappia,

Suolaa,

Rouhittua mustapippuria.

Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli