Kikhernecurry | Yhteishyvä
Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.
Kikhernecurry

Kikhernecurry

timer-icon30 min
Fork and knife
4 Annosta
Fork and knife
4 Annosta
Kikhernecurry maistuu keitetyn riisin kanssa. Tähän kasvisruokaan ihastuvat lihansyöjätkin.

Ainekset

1 rkl
Öljyä
1 kpl
Sipuli
2 kpl
Valkosipulin kynttä
2 tl
Currya
3 dl
Vettä
1 kpl
Kasvisliemikuutio
3 rkl
Tomaattipyreetä
1 kpl
Kanelitanko
1 tl
Kardemummaa
1 kpl
(á 400/265 g) säilöttyjä kikherneitä
3 dl
Ruokajogurttia

Reseptin ainekset S-ryhmän kaupoista

Valmistus

1

Kuumenna öljy kasarissa. Kuori ja hienonna sipuli ja valkosipuli. Kuullota sipuli ja valkosipuli öljyssä, lisää curry. Lisää vesi, liemikuutio, tomaattipyree, kaneli ja kardemumma. Anna hautua hiljalleen noin 10 minuuttia. Valuta vesi kikherneistä ja lisää joukkoon. Hauduta vielä 10 minuuttia. Sekoita jogurtti joukkoon ja kuumenna, mutta älä enää keitä. Tarjoa riisin kanssa.

Resepti:
Krista Niiniharju
Kuvat:
Timo Viljakainen, Margareta Nygård
Julkaistu: 28.8.2007
Muokattu: 9.7.2019

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.