Kuori ja hienonna sipulit ja valkosipulinkynnet. Leikkaa lehtiselleri ja kesäkurpitsa pieniksi kuutioiksi. Kiehauta kasvisliemi ja lisää joukkoon makaronit ja kasvikset. Keitä muutama minuutti. Valuta kikherneet ja paloittele tomaatit. Lisää keittoon kikherneet, tomaattikuutiot ja herneet. Keitä vielä muutama minuutti. Mausta sitruunamehulla, hienonnetulla basilikalla ja pippurilla. Lisää keittoannokseen juustoa.
Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.
Yksi annos
Koko resepti
775
185
4,5 g
1,0 g
24,5 g
9,5 g
6,8 g
7,8 g
5,2 g
Ravintolaskelmassa ei huomioitu:
Valkosipulinkynttä,
Nippu tuoretta basilikaa,
Rouhittua mustapippuria,
Parmesaaniraastetta.
Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli