Kikherneminestronekeitto - Yhteishyvä

Kikherneminestronekeitto

???
Annokset
4
Valmistusaika
15 min
Ruokavalio
Keitä keitto kikherneistä ja pakasteherneistä. Kikherneminestronekeitossa on kasviksia ja makaronia. Lisää keittoannoksien päälle lopuksi juustoraastetta.
Jaa Somessa

Ainekset

1 kpl
Sipuli
2 kpl
Valkosipulinkynttä
2 kpl
Lehtisellerinvartta
1 kpl
Iso kesäkurpitsa
1 1/2 l
Kasvislientä
1 dl
Pikamakaronia
1 kpl
(290/175 g) esikeitettyjä kikherneitä
2 kpl
Tomaattia
200 g
Pakasteherneitä
2 rkl
Sitruunamehua
Nippu tuoretta basilikaa
Rouhittua mustapippuria

PINNALLE

Parmesaaniraastetta

Näin teet

1

Kuori ja hienonna sipulit ja valkosipulinkynnet. Leikkaa lehtiselleri ja kesäkurpitsa pieniksi kuutioiksi. Kiehauta kasvisliemi ja lisää joukkoon makaronit ja kasvikset. Keitä muutama minuutti. Valuta kikherneet ja paloittele tomaatit. Lisää keittoon kikherneet, tomaattikuutiot ja herneet. Keitä vielä muutama minuutti. Mausta sitruunamehulla, hienonnetulla basilikalla ja pippurilla. Lisää keittoannokseen juustoa.

Resepti
Katri Schröder
Kuvat
Laura Riihelä
Julkaistu: 21.9.2015
Muokattu: 15.11.2018
Jaa Somessa

Älä jää paitsi herkuista

Tilaa uutiskirje tästä.

Ravintosisältö

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

AnnosResepti
Hiilihydraatteja25 g98 g
Proteiinia8 g31 g
Rasvaa5 g18 g
Kuituja7 g27 g
Energiaa kj775 3100
Energiaa kcal185 739

Ravintolaskelmassa ei huomioitu:

  • Valkosipulinkynttä

  • Nippu tuoretta basilikaa

  • Rouhittua mustapippuria

  • Parmesaaniraastetta

Ravintosisältö

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

AnnosResepti
Hiilihydraatteja25 g98 g
Proteiinia8 g31 g
Rasvaa5 g18 g
Kuituja7 g27 g
Energiaa kj775 3100
Energiaa kcal185 739

Ravintolaskelmassa ei huomioitu:

  • Valkosipulinkynttä

  • Nippu tuoretta basilikaa

  • Rouhittua mustapippuria

  • Parmesaaniraastetta

Resepti
Katri Schröder

Älä jää paitsi herkuista

Tilaa uutiskirje tästä.