Kuori ja hienonna sipuli ja valkosipulinkynnet. Huuhtele kasvikset. Leikkaa lehtiselleri ja kesäkurpitsa pieniksi kuutioiksi. Paloittele tomaatit. Huuhdo kikherneet siivilässä. Kuumenna vesi kiehuvaksi, murenna liemikuutiot veteen. Lisää liemeen makaronit, sipulit, selleri ja kesäkurpitsa. Keitä 5 minuuttia. Lisää sitten kikherneet, tomaatit ja pakasteherneet keittoon. Keitä 10 minuuttia.
Mausta keitto sitruunamehulla, hienonnetulla basilikalla ja mustapippurilla. Viimeistele keittoannokset parmesaaniraasteella.
Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.
Annos
100g
249
1044
4,8 g
1,0 g
34,3 g
10,0 g
9,3 g
11,8 g
3,8 g
Ravintotiedot ovat suuntaa antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle, tarkista tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.
Ravintolaskelmassa ei huomioitu:
2 kpl Valkosipulinkynttä,
juustoraastetta (esim, parmesaania).
Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli