Kinkku-parsakaalipaistos | Yhteishyvä
Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.
Kinkku-parsakaalipaistos

Kinkku-parsakaalipaistos

timer-icon30 min
Fork and knife
4 Annosta
Fork and knife
4 Annosta
Kinkku-parsakaalipaistos sopii erinomaisesti juhlapöytään tai illanistujaisten ruokaisaksi herkuksi.

Ainekset

400 g
Parsakaalia
1 kpl
(350 g) ylikypsää saunapalvikinkkua
Suolaa
Rouhittua mustapippuria
1 kpl
(150 g) mozzarellajuusto
3 kpl
Kananmunaa
1 kpl
(150 g) ranskankermaa
2 dl
Juustoraastetta

voiteluun

Margariinia

Reseptin ainekset S-ryhmän kaupoista

Valmistus

1

Huuhtele ja paloittele parsakaalin nuput ja varret. Keitä varsia suolalla maustetussa vedessä noin minuutti. Lisää nuput ja keitä muutama minuutti. Valuta parsakaalit.

Poista kinkusta kuori ja leikkaa pieniksi paloiksi. Levitä voideltuun uunivuokaan parsakaalit ja kinkut. Mausta kevyesti.

Valuta liemi mozzarellasta ja paloittele juusto vuokaan. Sekoita kananmunat, ranskankerma ja juustoraaste. Kaada seos vuokaan. Paista 200-asteisessa uunissa noin 30 minuuttia.

2

Poista kinkusta kuori ja leikkaa pieniksi paloiksi. Levitä voideltuun uunivuokaan parsakaalit ja kinkut. Mausta kevyesti.

1 kpl
(350 g) ylikypsää saunapalvikinkkua
Rouhittua mustapippuria
3

Valuta liemi mozzarellasta ja paloittele juusto vuokaan. Sekoita kananmunat, ranskankerma ja juustoraaste. Kaada seos vuokaan. Paista 200-asteisessa uunissa noin 30 minuuttia.

1 kpl
(150 g) mozzarellajuusto
3 kpl
Kananmunaa
1 kpl
(150 g) ranskankermaa
2 dl
Juustoraastetta
Resepti:
Katri Schröder
Kuvat:
Laura Riihelä
Julkaistu: 21.10.2013
Muokattu: 15.5.2019

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Yksi annos

Koko resepti

729

174

12,0 g

6,5 g

2,8 g

2,8 g

2,5 g

11,5 g

0,3 g

Ravintolaskelmassa ei huomioitu:

Suolaa,

Rouhittua mustapippuria,

2 dl Juustoraastetta,

Margariinia.

Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli