Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Kinkku-parsakaalipaistos

timer-icon30 min
Fork and knife
4 Annosta
Fork and knife
4 Annosta
Kinkku-parsakaalipaistos sopii erinomaisesti juhlapöytään tai illanistujaisten ruokaisaksi herkuksi.

Ainekset

400 g
Parsakaalia
1 kpl
(350 g) ylikypsää saunapalvikinkkua
Suolaa
Rouhittua mustapippuria
1 kpl
(150 g) mozzarellajuusto
3 kpl
Kananmunaa
1 kpl
(150 g) ranskankermaa
2 dl
Juustoraastetta

Voiteluun

Margariinia

Reseptin ainekset S-kaupat-verkkokaupasta

Valmistus

1

Huuhtele ja paloittele parsakaalin nuput ja varret. Keitä varsia suolalla maustetussa vedessä noin minuutti. Lisää nuput ja keitä muutama minuutti. Valuta parsakaalit.

400 g
Parsakaalia
Suolaa
2

Poista kinkusta kuori ja leikkaa pieniksi paloiksi. Levitä voideltuun uunivuokaan parsakaalit ja kinkut. Mausta kevyesti.

1 kpl
(350 g) ylikypsää saunapalvikinkkua
Rouhittua mustapippuria
3

Valuta liemi mozzarellasta ja paloittele juusto vuokaan. Sekoita kananmunat, ranskankerma ja juustoraaste. Kaada seos vuokaan. Paista 200-asteisessa uunissa noin 30 minuuttia.

1 kpl
(150 g) mozzarellajuusto
3 kpl
Kananmunaa
1 kpl
(150 g) ranskankermaa
2 dl
Juustoraastetta
Miltä maistui?(2 arviota)
Resepti:
Katri Schröder
Kuvat:
Laura Riihelä
Julkaistu: 21.10.2013
|
Muokattu: 15.1.2024

Ravintosisältö

Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.

Annos

100g

174

729

12,0 g

6,5 g

2,8 g

2,8 g

2,5 g

11,5 g

0,3 g

Ravintotiedot ovat suuntaa antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle, tarkista tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Ravintolaskelmassa ei huomioitu:

Suolaa,

Rouhittua mustapippuria,

2 dl Juustoraastetta,

Margariinia.

Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli