Huuhtele ja paloittele parsakaalin nuput ja varret. Keitä varsia suolalla maustetussa vedessä noin minuutti. Lisää nuput ja keitä muutama minuutti. Valuta parsakaalit.
Poista kinkusta kuori ja leikkaa pieniksi paloiksi. Levitä voideltuun uunivuokaan parsakaalit ja kinkut. Mausta kevyesti.
Valuta liemi mozzarellasta ja paloittele juusto vuokaan. Sekoita kananmunat, ranskankerma ja juustoraaste. Kaada seos vuokaan. Paista 200-asteisessa uunissa noin 30 minuuttia.
Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.
Annos
100g
174
729
12,0 g
6,5 g
2,8 g
2,8 g
2,5 g
11,5 g
0,3 g
Ravintotiedot ovat suuntaa antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle, tarkista tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.
Ravintolaskelmassa ei huomioitu:
Suolaa,
Rouhittua mustapippuria,
2 dl Juustoraastetta,
Margariinia.
Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli