Kinkkuwrapit | Pikaruoat ja streetfood | Yhteishyvä
Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.
???

Kinkkuwrapit

timer-icon15 min
Fork and knife
6 Kappaletta
Fork and knife
6 Kappaletta

Ruokavaliot

Ainekset

250 g
Kinkkua
1 kpl
Ananasta
1 dl
Juustoraastetta (mozzarellaa, cheddaria tai emmentalia)
1/2 dl
Salsakastiketta
Puolikas ruukku salaattia

tarjoiluun:

6 kpl
Isoa tortillalettua (burritos)

Reseptin ainekset S-ryhmän kaupoista

Valmistus

1

Paloittele kinkku. Valuta ananaksesta mehu ja paloittele. Sekoita täyte kinkkukuutioista, ananaspaloista, juustoraasteesta ja salsakastikkeesta. Annostele täyte kuudelle tortilla-letulle ja ripottele salaattia pinnalle. Kääri tortillat rullalle ja pakkaa ne voi- tai leivinpaperiin evääksi.

Resepti:
Minna Saarni
Kuvat:
Timo Viljakainen, Margareta Nygård
Julkaistu: 19.5.2006
Muokattu: 31.8.2020

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.