Kiehauta vesi kattilassa, lisää liemikuutiot ja makaronit. Keitä 8 minuuttia. Älä valuta.
Öljyä uunivuoka kevyesti. Kumoa makaronit liemineen vuokaan.
Lohko kaali ja paina lohkot makaronien joukkoon.
Riko kananmunat kulhoon. Sekoita maito ja kerma munien joukkoon. Lisää hienonnettu persilja, suola ja pippuri. Valuta seos tasaisesti vuokaan.
Paista makaronilaatikkoa 180-asteissa uunissa noin 40 minuuttia.
Vinkki: Lisää makaronilaatikkoon paistettua jauhelihaa tai härkistä.
Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.
Annos
100g
171
713
7,7 g
2,8 g
15,3 g
8,8 g
3,2 g
8,5 g
1,8 g
Ravintotiedot ovat suuntaa antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle, tarkista tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.
Ravintolaskelmassa ei huomioitu:
1 l Vettä,
1 dl Persiljaa hienonnettuna,
0,5 tl Suolaa,
0,25 tl (¼ tl) rouhittua mustapippuria.
Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli