Basilikasuola
Irrota basilikasta lehdet, hienonna varsia veitsellä. Sekoita suolan kanssa tasaiseksi monitoimikoneessa.
Levitä suolaseos leivinpaperille ja kuivata vuorokausi huoneenlämmössä. Sekoita välillä. Voit myös sekoittaa kuivuneen basilikasuolan uudestaan monitoimikoneessa. Pakkaa kannellisiin lasipurkkeihin. Mausta basilikasuolalla pastat, keitot, salaatit ja kasvisruoat.
Lado pekoniviipaleet leivinpaperilla vuoratulle pellille. Laita pelti kylmään uuniin ja käännä lämpö 225 asteeseen. Paahda 15 minuuttia tai kunnes pekonit ovat paahtuneet rapeiksi.
Siirrä talouspaperilla vuoratulle lautaselle. Valuta. Taputtele rasvaa pois.
Pekonisuola
Sekoita pekonit, mausteet ja suola tasaiseksi monitoimikoneessa. Levitä suolaseos leivinpaperille ja kuivata vuorokausi huoneenlämmössä. Sekoita välillä. Voit myös sekoittaa valmiin suolan uudestaan monitoimikoneessa. Pakkaa kannellisiin lasipurkkeihin.
Mausta pekonisuolaripauksella liharuoat, paistetut kananmunat sekä popcornit ja pähkinät.
Sitruuna-inkiväärisuola
Raasta inkivääri ja kuivata talouspaperin päällä 15 minuuttia. Pese ja kuivaa sitruunat, raasta kuori ja kuivata talouspaperin päällä 10 minuuttia. Sekoita raasteet ja suola monitoimikoneessa.
Levitä suola leivinpaperille ja kuivata vuorokausi huoneenlämmössä. Sekoita välillä. Voit myös sekoittaa valmiin suolan uudestaan monitoimikoneessa. Pakkaa kannellisiin lasipurkkeihin.
Viimeistele sitruuna-inkiväärisuolalla kalaruoat, kasvikset sekä intialaiset ja meksikolaiset ruoat.
Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.
Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.