Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.
Kolmen aineksen jauhelihakastike

Kolmen aineksen jauhelihakastike

timer-icon15 min
Fork and knife
4 Annosta
Fork and knife
4 Annosta
Tämän helpompaa jauhelihakastiketta saa hakea! Vain kolme ainesta ja vartti, kunnes ruoka on pöydässä. Tarjoa pakasteperunasoseen ja raikkaan salaatin kanssa.

Ainekset

400 g
(1 pkt) naudan jauhelihaa
250 ml
(1 prk) pippurikermaa (15 %)
1/2 dl
sinappikurkkusalaattia

Reseptin ainekset S-ryhmän kaupoista

Valmistus

1

Ruskista jauheliha pannulla. Sekoita joukkoon kerma ja sinappikurkkusalaatti. Kuumenna.

1/2 dl
sinappikurkkusalaattia
250 ml
(1 prk) pippurikermaa (15 %)
400 g
(1 pkt) naudan jauhelihaa

Vinkki: Vaihtelua saat käyttämällä sipulilla maustettua ruokakermaa.

Miltä maistui?
Resepti:
Hanne, S-kokeilukeittiö
Kuvat:
Tuomas Kolehmainen
Julkaistu: 16.3.2020
Muokattu: 4.8.2021

Ravintosisältö

Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.

Annos

100g

336

1408

26,5 g

11,3 g

5,3 g

5,3 g

0,3 g

20,0 g

0,5 g

Ravintotiedot ovat suuntaa antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle, tarkista tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli