Nypi rasva ja kuivat aineet keskenään. Lisää joukkoon muna ja rahka ja sekoita nopeasti tasaiseksi. Kauli taikina pyöreäksi levyksi ja painele leivinpaperilla vuoratun irtopohjaisen kakkuvuoan (halk. n. 24 cm) pohjalle ja reunoille. Pistele pohjaan reikiä haarukalla. Sekoita kulhossa kermaviili ja munat. Sekoita joukkoon juustot. Levitä seos taikinalle. Paista 200-asteisen uunin keskitasolla noin 30 minuuttia tai, kunnes piirakka on kauniin ruskea.
Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.
Annos
100g
211
881
10,8 g
6,3 g
20,0 g
1,1 g
0,9 g
7,5 g
0,3 g
Ravintotiedot ovat suuntaa antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle, tarkista tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.
Ravintolaskelmassa ei huomioitu:
1 tl Leivinjauhetta,
Suolaa,
1 dl Aurajuustomurua.
Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli