Nypi rasva ja kuivat aineet keskenään. Lisää joukkoon muna ja rahka ja sekoita nopeasti tasaiseksi. Kauli taikina pyöreäksi levyksi ja painele leivinpaperilla vuoratun irtopohjaisen kakkuvuoan (halk. n. 24 cm) pohjalle ja reunoille. Pistele pohjaan reikiä haarukalla. Sekoita kulhossa kermaviili ja munat. Sekoita joukkoon juustot. Levitä seos taikinalle. Paista 200-asteisen uunin keskitasolla noin 30 minuuttia tai, kunnes piirakka on kauniin ruskea.
Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.
Yksi annos
Koko resepti
881
211
10,8 g
6,3 g
20,0 g
1,1 g
0,9 g
7,5 g
0,3 g
Ravintolaskelmassa ei huomioitu:
1 tl Leivinjauhetta,
Suolaa,
1 dl Aurajuustomurua.
Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli