Kolmen juuston piirakka | Leivonnaiset | Yhteishyvä
Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.
???

Kolmen juuston piirakka

Fork and knife
10 Annosta
Fork and knife
10 Annosta
Tämä superherkullinen kolmen juuston piirakka pitää sisällään emmentalia, parmesaania sekä aurajuustoa.

Ainekset

pohjataikina

100 g
Voita tai margariinia
4 dl
Vehnäjauhoja
1 tl
Leivinjauhetta
Suolaa
1 kpl
Kananmuna
1 kpl
Maitorahkaa (250 g)

täyte

1 kpl
Kermaviiliä (200 g)
2 kpl
Kananmunaa
1 kpl
Emmentalraastetta (150 g)
1 kpl
Parmesaaniraastetta (70 g)
1 dl
Aurajuustomurua

Reseptin ainekset S-ryhmän kaupoista

Valmistus

1

Nypi rasva ja kuivat aineet keskenään. Lisää joukkoon muna ja rahka ja sekoita nopeasti tasaiseksi. Kauli taikina pyöreäksi levyksi ja painele leivinpaperilla vuoratun irtopohjaisen kakkuvuoan (halk. n. 24 cm) pohjalle ja reunoille. Pistele pohjaan reikiä haarukalla. Sekoita kulhossa kermaviili ja munat. Sekoita joukkoon juustot. Levitä seos taikinalle. Paista 200-asteisen uunin keskitasolla noin 30 minuuttia tai, kunnes piirakka on kauniin ruskea.

Resepti:
Katri Schröder
Kuvat:
Laura Riihelä
Julkaistu: 22.11.2012
Muokattu: 31.8.2020

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Yksi annos

Koko resepti

881

211

10,8 g

6,3 g

20,0 g

1,1 g

0,9 g

7,5 g

0,3 g

Ravintolaskelmassa ei huomioitu:

1 tl Leivinjauhetta,

Suolaa,

1 dl Aurajuustomurua.

Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli