Kookoskalavokki
Ainekset
Paistamiseen
Lisäksi
Valmistus
Sulata seitipaloja puolisen tuntia. Kääntele puolisulaneet seitipalat maustetuissa vehnäjauhoissa ja sen jälkeen vatkatussa munassa. Kääntele lopuksi seitipalat kookoshiutaleissa. Nosta leikkuulaudalle odottamaan. Paloittele parsakaali varsineen ja keitä suolalla maustetussa vedessä noin 3 minuuttia. Kuori ja halkaise porkkanat. Leikkaa vinottain viipaleiksi.
Paista kalat öljyssä molemmin puolin kypsiksi. Paista porkkanoita toisella pannulla öljyssä raastetun inkiväärin kanssa muutama minuutti. Keitä nuudelit pakkauksen ohjeen mukaan ja valuta. Lisää pannulle parsakaalit, soija-ja chilikastike sekä nuudelit. Valuta joukkoon limetin mehu ja nostele sekaisin. Tarjoile vokki kookospaneroitujen kalapalojen kanssa.
Lisää aiheesta
Ravintosisältö
Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.
Annos
100g
541
2266
18,8 g
11,3 g
61,5 g
7,8 g
8,3 g
25,8 g
1,1 g
Ravintotiedot ovat suuntaa antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle, tarkista tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.
Ravintolaskelmassa ei huomioitu:
1 tl Suolaa,
Rouhittua valkopippuria,
Öljyä,
Pala tuoretta inkivääriä.
Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli