Korealainen kasleri
Ainekset
Koristeluun
Valmistus
Leikkaa liha isoiksi kuutioiksi, sipulit lohkoiksi ja valkosipulinkynnet viipaleiksi. Pane ainekset uunivuokaan. Lisää tomaattisose, chilikastike, soijakastike, mausteet ja sen verran vettä, että lihapalat miltei peittyvät. Sekoita. Kypsennä lihaa ensin 200-asteisessa uunissa ilman kantta 30 minuuttia. Laske lämpö 160 asteeseen, peitä kannella ja anna kypsyä 3 tuntia tai kunnes liha on aivan pehmeää. Koristele ruoka halutessasi purjorenkailla ja paprikasuikaleilla. Tarjoa riisin ja vokattujen porkkanasuikaleiden kanssa.
Lisää aiheesta
Ravintosisältö
Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.
Annos
100g
442
1851
27,0 g
9,5 g
10,5 g
7,5 g
0,5 g
39,0 g
2,8 g
Ravintotiedot ovat suuntaa antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle, tarkista tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.
Ravintolaskelmassa ei huomioitu:
Valkosipulinkynttä,
2 rkl Tomaattisosetta (pyree),
1 - 2 rkl Voimakasta chilikastiketta (sriracha),
2 rkl Silputtua inkivääriä,
0,5 tl Mustapippuria,
(1 tähtianis),
Paprikaa tai purjoa.
Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli