Korealainen kasleri | Yhteishyvä
Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.
???

Korealainen kasleri

Fork and knife
4 Annosta
Fork and knife
4 Annosta
Korealainen liharuoka saa makua chili- ja soijakastikkeesta sekä inkivääristä. Varaa tarpeeksi aikaa ruoanlaittoon, ja tarjoa maukas korealainen kasleri riisin ja vokattujen porkkanasuikaleiden kanssa.

Ainekset

800 g
Porsaan kassleria
2 kpl
Sipuli
4 kpl
Valkosipulinkynttä
2 rkl
Tomaattisosetta (pyree)
1 - 2 rkl
Voimakasta chilikastiketta (sriracha)
3 rkl
Soijakastiketta
2 rkl
Silputtua inkivääriä
2 rkl
Fariinisokeria
1/2 tl
Mustapippuria
(1 tähtianis)
2 dl
Vettä tai mietoa lihalientä

koristeluun

Paprikaa tai purjoa

Reseptin ainekset S-ryhmän kaupoista

Näin teet

1

Leikkaa liha isoiksi kuutioiksi, sipulit lohkoiksi ja valkosipulinkynnet viipaleiksi. Pane ainekset uunivuokaan. Lisää tomaattisose, chilikastike, soijakastike, mausteet ja sen verran vettä, että lihapalat miltei peittyvät. Sekoita. Kypsennä lihaa ensin 200-asteisessa uunissa ilman kantta 30 minuuttia. Laske lämpö 160 asteeseen, peitä kannella ja anna kypsyä 3 tuntia tai kunnes liha on aivan pehmeää. Koristele ruoka halutessasi purjorenkailla ja paprikasuikaleilla. Tarjoa riisin ja vokattujen porkkanasuikaleiden kanssa.

Resepti:
Taina Salovaara
Kuvat:
Laura Riihelä
Julkaistu: 26.1.2016
Muokattu: 15.5.2019

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Yksi annos

Koko resepti

1828

437

27,0 g

9,5 g

9,5 g

7,3 g

0,3 g

38,8 g

2,8 g

Ravintolaskelmassa ei huomioitu:

Valkosipulinkynttä,

2 rkl Tomaattisosetta (pyree),

1 - 2 rkl Voimakasta chilikastiketta (sriracha),

2 rkl Silputtua inkivääriä,

0,5 tl Mustapippuria,

(1 tähtianis),

Paprikaa tai purjoa.

Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli