Kreikkalaiset jauhelihapihvit

Nappaa talteen!
Turkkilainen jogurtti ja fetajuusto mehevöittävät jauhelihapihvit. Reseptillä tulee 8–10 pihviä.
| 400 g | jauhelihaa |
| 1 dl | turkkilaista jogurttia |
| 2 rkl | tomaattisosetta |
| 3/4 dl | korppujauhoja |
| 1 kpl | kananmuna |
| 1/2 tl | suolaa |
| rouhittua mustapippuria | |
| 1 tl | kuivattua minttua |
| 1 tl | kuivattua oreganoa |
| 150 g | fetajuustoa |
- 1.
Mittaa kulhoon korppujauhot, jogurtti ja tomaattisose. Sekoita ja anna korppujauhojen turvota 5 minuuttia. Lisää muna, jauheliha ja mausteet juustoa lukuun ottamatta. Sekoita tasaiseksi murekemassaksi. Murenna juusto. Lisää se murekemassaan.
Pyörittele massasta kostutetuin käsin pyöreitä pihvejä (8–10 kpl). Nosta pihvit leivinpaperilla vuoratulle pellille ja taputtele ne ohuemmiksi. Paista pihvit 225-asteisen uunin keskitasolla noin 15 minuuttia.
Turkkilainen jogurtti ja fetajuusto mehevöittävät jauhelihapihvit. Reseptillä tulee 8–10 pihviä.
Ainekset (4 annosta)
| Määrä | Ainesosa |
|---|---|
| 400 g | jauhelihaa |
| 1 dl | turkkilaista jogurttia |
| 2 rkl | tomaattisosetta |
| 3/4 dl | korppujauhoja |
| 1 kpl | kananmuna |
| 1/2 tl | suolaa |
| rouhittua mustapippuria | |
| 1 tl | kuivattua minttua |
| 1 tl | kuivattua oreganoa |
| 150 g | fetajuustoa |
Valmistus
- 1
Mittaa kulhoon korppujauhot, jogurtti ja tomaattisose. Sekoita ja anna korppujauhojen turvota 5 minuuttia. Lisää muna, jauheliha ja mausteet juustoa lukuun ottamatta. Sekoita tasaiseksi murekemassaksi. Murenna juusto. Lisää se murekemassaan.
Pyörittele massasta kostutetuin käsin pyöreitä pihvejä (8–10 kpl). Nosta pihvit leivinpaperilla vuoratulle pellille ja taputtele ne ohuemmiksi. Paista pihvit 225-asteisen uunin keskitasolla noin 15 minuuttia.
Ravintosisältö
Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.





























