Kreikkalaiset jauhelihapihvit

arvosana5/5

(2)arviota
4 Annosta

Turkkilainen jogurtti ja fetajuusto mehevöittävät jauhelihapihvit. Reseptillä tulee 8–10 pihviä.

Ainekset (4 annosta)

MääräAinesosa
400 gjauhelihaa
1 dlturkkilaista jogurttia
2 rkltomaattisosetta
3/4 dlkorppujauhoja
1 kplkananmuna
1/2 tlsuolaa
rouhittua mustapippuria
1 tlkuivattua minttua
1 tlkuivattua oreganoa
150 gfetajuustoa

Valmistus

  1. 1

    Mittaa kulhoon korppujauhot, jogurtti ja tomaattisose. Sekoita ja anna korppujauhojen turvota 5 minuuttia. Lisää muna, jauheliha ja mausteet juustoa lukuun ottamatta. Sekoita tasaiseksi murekemassaksi. Murenna juusto. Lisää se murekemassaan.

    Pyörittele massasta kostutetuin käsin pyöreitä pihvejä (8–10 kpl). Nosta pihvit leivinpaperilla vuoratulle pellille ja taputtele ne ohuemmiksi. Paista pihvit 225-asteisen uunin keskitasolla noin 15 minuuttia.

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Resepti:
Elina Jyväs
Kuvat:
Timo Viljakainen ja Reeta Viljakainen
19.7.2018
|
Päivitetty: 26.9.2025

Samankaltaisia reseptejä