Kuituinen vispipuuro | Puurot | Yhteishyvä
Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.
???

Kuituinen vispipuuro

timer-icon15 min
Fork and knife
6 Annosta
Fork and knife
6 Annosta

Ainekset

200 g
Puolukoita
1 l
Vettä
1 dl
Sokeria
1 dl
Ruis- tai kauraleseitä
1 dl
Tummia mannasuurimoita

Reseptin ainekset S-ryhmän kaupoista

Näin teet

1

Keitä puolukoita sokerilla maustetussa vedessä 5 minuuttia. Sekoita joukkoon leseet sekä mannasuurimot. Anna kiehua 15- 20 minuuttia välillä sekoittaen. Anna hieman jäähtyä. Vatkaa puuro kuohkeaksi sähkövatkaimella. Ripottele puuron pinnalle sokeria ja tarjoile kylmän maidon kanssa.

Resepti:
Katri Schröder
Kuvat:
Timo Viljakainen
Julkaistu: 10.12.2004
Muokattu: 15.5.2019

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.