Kulman Keittiön häränlihastroganoff ja juuresröstit
Kulman Keittiön häränlihastroganoff ja juuresröstit
Yhteistyössä

Kulman Keittiön häränlihastroganoff ja juuresröstit

Arvostele resepti
4 Annosta

30 min

Yhteistyössä: Kulman Keittiö

Röstit ovat yksi Kulman Keittiön vuoromestari Eija Hokkasen lempiperunaresepteistä. Kulman Keittiön stroganoff suolakurkkujen ja smetanan kera kruunaa annoksen.

Ainekset (4 annosta)

MääräAinesosa
200 gperunaa
100 gporkkanaa
100 gpalsternakkaa
1 kplsipuli
2 kplkananmunaa
2 tlsuolaa
mustapippuria
voita
600 gkulman keittiön häränlihastroganoffia

Valmistus

  1. 1

    Tee röstit. Kuori ja raasta kasvikset. Purista niistä mahdollisimman paljon nestettä joko käsin tai siivilän avulla. Sekoita raasteen joukkoon kananmunat ja mausta suolalla sekä mustapippurilla. Paista röstit neljässä osassa kullanruskeiksi molemmin puolin, noin 3-5 minuuttia per puoli.

    MääräAinesosa
    200 gperunaa
    100 gporkkanaa
    100 gpalsternakkaa
    1 kplsipuli
    2 kplkananmunaa
    2 tlsuolaa
    mustapippuria
    voita
  2. 2

    Tarjoile juuresröstit kuumennetun Kulman Keittiön häränlihastroganoffin kanssa.

    MääräAinesosa
    600 gkulman keittiön häränlihastroganoffia

Maistuvimmat reseptit Turusta löytyvät kulman keittiöstä. Katso kaikki!

Ravintosisältö

Ravintotiedot ovat suuntaa antavia. Kun valmistat ruokaa tai leivot erityisruokavaliota noudattavalle, tarkistathan tuotteiden sopivuuden pakkausmerkinnöistä.

Ainekset, joita laskelma ei huomioi: mustapippuria, voita, 600 g kulman keittiön häränlihastroganoffia.

Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli

Kuvat:
Foody Allen / Jenni Virta
27.9.2019
|
Päivitetty: 26.9.2025

Samankaltaisia reseptejä