Tee röstit. Kuori ja raasta kasvikset. Purista niistä mahdollisimman paljon nestettä joko käsin tai siivilän avulla. Sekoita raasteen joukkoon kananmunat ja mausta suolalla sekä mustapippurilla. Paista röstit neljässä osassa kullanruskeiksi molemmin puolin, noin 3-5 minuuttia per puoli.
Tarjoile juuresröstit kuumennetun Kulman Keittiön häränlihastroganoffin kanssa.
Maistuvimmat reseptit Turusta löytyvät kulman keittiöstä. Katso kaikki!
Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.
Yksi annos
Koko resepti
390
93
2,5 g
0,8 g
11,0 g
2,0 g
2,0 g
4,8 g
3,3 g
Ravintolaskelmassa ei huomioitu:
100 g porkkanaa,
mustapippuria,
voita.
Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli