Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Kuskus-salaatti ja grillattu broileri

Fork and knife
10 Annosta
Fork and knife
10 Annosta

Ainekset

1 kpl
(6 dl) kuskusia
150 g
Pinjansiemeniä
2 kpl
Ruukkua salaattia
250 g
Mangoa tai mangosäilykettä
4 dl
Herneitä tai 7 dl herneenpalkoja
1 dl
Tuoretta minttua, halutessasi

Kastike:

3 rkl
Sitruunamehua
1/2 dl
Öljyä
1 rkl
Hunajaa
Mustapippuria
Suolaa

Tarjoiluun:

1 kg
Hunajamarinoituja broilerin fileitä
Sitruunalohkoja

Reseptin ainekset S-kaupat-verkkokaupasta

Valmistus

1

Kypsennä kuskus-suurimot turvottamalla ne kuumassa vedessä pakkauksen ohjeen mukaan. Jäähdytä. Paahda pinjansiemenet kuivalla pannulla miedolla lämmöllä. Huuhtele ja valuta salaatit. Kuori ja paloittele mango tai viipaloi mangosäilyke. Sekoita salaatinkastike ja sekoita se kuskusin joukkoon. Kokoa salaatti kuskusista, salaatinlehdistä, mangosta ja herneistä. Ripottele pinnalle pinjansiemenet ja minttu. Grillaa broileri. Pyyhi broilerifileistä marinadi pois. Grillaa fileet ritilällä tai tilavassa halsterissa noin 12 minuuttia. Tarjoile broileri kuumana salaatin kanssa.

Miltä maistui?
Resepti:
Minna Saarni
Kuvat:
Timo Viljakainen, Margareta Nygård
Julkaistu: 19.5.2006
|
Muokattu: 31.8.2020

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.