Kuuma kinuskikastike | Kastikkeet | Yhteishyvä
Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.
???

Kuuma kinuskikastike

Fork and knife
1 Kappaletta
Fork and knife
1 Kappaletta
Voit maustaa kinuskikastikkeen lisäämällä siihen lopuksi 50 g hienoksi rouhittua suklaata tai ripauksen jauhettua kardemummaa.

Ainekset

2 dl
Kuohukermaa
2 dl
Fariinisokeria
1 tl
Voita

tarjoiluun

Pakastemarjoja tai hedelmiä

Reseptin ainekset S-ryhmän kaupoista

Valmistus

1

Mittaa kerma ja fariinisokeri kattilaan. Keitä 5–10 minuuttia välillä sekoitellen, kunnes kastike sakeutuu. Kinuski ei saa kiehua liian voimakkaasti, jotta se ei kuumene liikaa ja muutu rakeiseksi. Lisää voi. Tarjoa lämmin kastike marjojen kanssa.

Resepti:
Elina Jyväs
Kuvat:
Laura Riihelä
Julkaistu: 21.4.2013
Muokattu: 15.5.2019

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Yksi annos

Koko resepti

5786

1383

74,0 g

49,0 g

176,0 g

176,0 g

4,0 g

0,2 g

Ravintolaskelmassa ei huomioitu:

Pakastemarjoja tai hedelmiä.

Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli