Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Kuuma kinuskikastike

Fork and knife
1 Kappaletta
Fork and knife
1 Kappaletta
Voit maustaa kinuskikastikkeen lisäämällä siihen lopuksi 50 g hienoksi rouhittua suklaata tai ripauksen jauhettua kardemummaa.

Ainekset

2 dl
Kuohukermaa
2 dl
Fariinisokeria
1 tl
Voita

Tarjoiluun

Pakastemarjoja tai hedelmiä

Reseptin ainekset S-kaupat-verkkokaupasta

Valmistus

1

Mittaa kerma ja fariinisokeri kattilaan. Keitä 5–10 minuuttia välillä sekoitellen, kunnes kastike sakeutuu. Kinuski ei saa kiehua liian voimakkaasti, jotta se ei kuumene liikaa ja muutu rakeiseksi. Lisää voi. Tarjoa lämmin kastike marjojen kanssa.

Miltä maistui?
Resepti:
Elina Jyväs
Kuvat:
Laura Riihelä
Julkaistu: 21.4.2013
|
Muokattu: 6.10.2023

Ravintosisältö

Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.

Annos

100g

1383

5786

74,0 g

49,0 g

176,0 g

176,0 g

4,0 g

0,2 g

Ravintotiedot ovat suuntaa antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle, tarkista tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Ravintolaskelmassa ei huomioitu:

Pakastemarjoja tai hedelmiä.

Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli