Kuuma kinuskikastike

Arvostele resepti
1 Kappaletta

Voit maustaa kinuskikastikkeen lisäämällä siihen lopuksi 50 g hienoksi rouhittua suklaata tai ripauksen jauhettua kardemummaa.

Ainekset

MääräAinesosa
2 dlkuohukermaa
2 dlfariinisokeria
1 tlvoita

Tarjoiluun

pakastemarjoja tai hedelmiä

Valmistus

  1. 1

    Mittaa kerma ja fariinisokeri kattilaan. Keitä 5–10 minuuttia välillä sekoitellen, kunnes kastike sakeutuu. Kinuski ei saa kiehua liian voimakkaasti, jotta se ei kuumene liikaa ja muutu rakeiseksi. Lisää voi. Tarjoa lämmin kastike marjojen kanssa.

Ravintosisältö

Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.

Ravintotiedot ovat suuntaa antavia. Kun valmistat ruokaa tai leivot erityisruokavaliota noudattavalle, tarkistathan tuotteiden sopivuuden pakkausmerkinnöistä.

Ainekset, joita laskelma ei huomioi: Pakastemarjoja tai hedelmiä.

Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli

Katso myös nämä

Resepti:
Elina Jyväs
Kuvat:
Laura Riihelä
22.10.2018
|
Päivitetty: 26.9.2025