Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Kylmä kuskus-äyriäissalaatti

timer-icon15 min
Fork and knife
4 Annosta
Fork and knife
4 Annosta

Ainekset

1/2 dl
Oliiviöljyä
2 dl
Kuskussuurimoita
2 rkl
Voita
100 g
Tuoreita herkkusieniä
1 kpl
Punasipuli
50 g
Pakastemaissia
100 g
Pakasteherneitä
180 g
Kuorittuja pakastekatkarapuja
250 g
Säilykesimpukoita
1 dl
Silputtua persiljaa
1/2 dl
Oliiviöljyä
1 rkl
Sitruunamehua
Rouhittua mustapippuria
1 kpl
Kerä salaattia

Reseptin ainekset S-kaupat-verkkokaupasta

Valmistus

1

Kypsennä kuskus pakkauksen ohjeen mukaan ja lisää joukkoon voi. Kuullota öljyssä pannulla pienityt herkkusienet ja sipulit. Yhdistä kuskus ja herkkusieni-sipuliseos. Lisää sekaan sulatetut maissit, herneet ja katkaravut, valutetut simpukat ja persiljasilppu. Lisää oliiviöljy ja sitruunamehu. Mausta salaatti mustapippurirouheella. Huuhtele ja valuta salaatti hyvin ja revi se tarjoilukulhon pohjalle. Kumoa päälle kuskusseos ja tarjoile viilennettynä.

Miltä maistui?
Resepti:
Marja Samuli
Kuvat:
Timo Viljakainen
Julkaistu: 20.12.2004
|
Muokattu: 31.8.2020

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.