Kylmä kuskus-äyriäissalaatti

Arvostele resepti
4 Annosta

15 min

Ainekset (4 annosta)

MääräAinesosa
1/2 dloliiviöljyä
2 dlkuskussuurimoita
2 rklvoita
100 gtuoreita herkkusieniä
1 kplpunasipuli
50 gpakastemaissia
100 gpakasteherneitä
180 gkuorittuja pakastekatkarapuja
250 gsäilykesimpukoita
1 dlsilputtua persiljaa
1/2 dloliiviöljyä
1 rklsitruunamehua
rouhittua mustapippuria
1 kplkerä salaattia

Valmistus

  1. 1

    Kypsennä kuskus pakkauksen ohjeen mukaan ja lisää joukkoon voi. Kuullota öljyssä pannulla pienityt herkkusienet ja sipulit. Yhdistä kuskus ja herkkusieni-sipuliseos. Lisää sekaan sulatetut maissit, herneet ja katkaravut, valutetut simpukat ja persiljasilppu. Lisää oliiviöljy ja sitruunamehu. Mausta salaatti mustapippurirouheella. Huuhtele ja valuta salaatti hyvin ja revi se tarjoilukulhon pohjalle. Kumoa päälle kuskusseos ja tarjoile viilennettynä.

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Katso myös nämä

Resepti:
Marja Samuli
Kuvat:
Timo Viljakainen
22.10.2018
|
Päivitetty: 26.9.2025