Säädä uuni 220 asteeseen. Suikaloi lohi ja hienonna tilli.
Öljyä korkeareunainen uunivuoka. Laita puolet peruna-sipulisekoituksesta vuoan pohjalle. Levitä päälle lohisuikaleet, tillisilppu ja valkopippuri. Lisää päälle loput perunoista. Kaada ruokakermat vuokaan.
Kypsennä kiusausta uunissa 50–60 minuuttia. Tarjoa esimerkiksi salaatin kera.
Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.
Annos
100g
454
1901
21,8 g
9,8 g
41,3 g
7,3 g
3,0 g
20,5 g
2,0 g
Ravintotiedot ovat suuntaa antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle, tarkista tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.
Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli