Laihduttajan alkupala

Nappaa talteen!
| 2 - 3 kpl | porkkanaa |
| 2 - 3 kpl | punajuurta |
| 2 - 3 kpl | palsternakkaa |
| 1 kpl | lanttua tai 2 naurista |
| muutama sipulirengas | |
| 1 kpl | purjoa renkaina |
| 3 - 4 rkl | kylmäpuristettua rypsiöljyä |
| Kastike: | |
|---|---|
| 1 rkl | väkiviinaetikkaa |
| 1 rkl | punajuuriraastetta |
| 1 kpl | (1,5 dl) kevytranskankermaa |
| 1/2 tl | sokeria |
| suolaa ja mustapippuria | |
| 1 tl | (raastettua piparjuurta) |
- 1.
Pese ja kuori kasvikset. Raasta ne sitten värijärjestyksessä vaaleimmasta aloittaen monitoimikoneella hienoksi ja nosta ryhmiksi isolle lautaselle. Valuta päälle öljyä. Se parantaa vitamiinien, varsinkin A-vitamiinin, imeytymistä.Leikkaa pinnalle hiukan sipulia ohuiksi renkaiksi ja valmista kastike sekoittaen. Kastikkeesta tulee vaaleanpunaista, kun liotat ensin punajuuriraasteen etikassa.
Laihduttajan alkupala
Ainekset
| Määrä | Ainesosa |
|---|---|
| 2 - 3 kpl | porkkanaa |
| 2 - 3 kpl | punajuurta |
| 2 - 3 kpl | palsternakkaa |
| 1 kpl | lanttua tai 2 naurista |
| muutama sipulirengas | |
| 1 kpl | purjoa renkaina |
| 3 - 4 rkl | kylmäpuristettua rypsiöljyä |
Kastike: | |
| 1 rkl | väkiviinaetikkaa |
| 1 rkl | punajuuriraastetta |
| 1 kpl | (1,5 dl) kevytranskankermaa |
| 1/2 tl | sokeria |
| suolaa ja mustapippuria | |
| 1 tl | (raastettua piparjuurta) |
Valmistus
- 1
Pese ja kuori kasvikset. Raasta ne sitten värijärjestyksessä vaaleimmasta aloittaen monitoimikoneella hienoksi ja nosta ryhmiksi isolle lautaselle. Valuta päälle öljyä. Se parantaa vitamiinien, varsinkin A-vitamiinin, imeytymistä.Leikkaa pinnalle hiukan sipulia ohuiksi renkaiksi ja valmista kastike sekoittaen. Kastikkeesta tulee vaaleanpunaista, kun liotat ensin punajuuriraasteen etikassa.
Ravintosisältö
Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.





























