Laihduttajan alkupala

Arvostele resepti
1 Kappaletta

Ainekset

MääräAinesosa
2 - 3 kplporkkanaa
2 - 3 kplpunajuurta
2 - 3 kplpalsternakkaa
1 kpllanttua tai 2 naurista
muutama sipulirengas
1 kplpurjoa renkaina
3 - 4 rklkylmäpuristettua rypsiöljyä

Kastike:

1 rklväkiviinaetikkaa
1 rklpunajuuriraastetta
1 kpl(1,5 dl) kevytranskankermaa
1/2 tlsokeria
suolaa ja mustapippuria
1 tl(raastettua piparjuurta)

Valmistus

  1. 1

    Pese ja kuori kasvikset. Raasta ne sitten värijärjestyksessä vaaleimmasta aloittaen monitoimikoneella hienoksi ja nosta ryhmiksi isolle lautaselle. Valuta päälle öljyä. Se parantaa vitamiinien, varsinkin A-vitamiinin, imeytymistä.Leikkaa pinnalle hiukan sipulia ohuiksi renkaiksi ja valmista kastike sekoittaen. Kastikkeesta tulee vaaleanpunaista, kun liotat ensin punajuuriraasteen etikassa.

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Resepti:
Kati Pohja
Kuvat:
Yhteishyvä
22.10.2018
|
Päivitetty: 26.9.2025

Samankaltaisia reseptejä