Lämmin bataatti-rucola-papusalaatti | Salaatit | Yhteishyvä
Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Lämmin bataatti-rucola-papusalaatti

???
Annokset
2
Ruokavalio
Jaa Somessa

Ainekset

200 g
Bataattia
1 rkl
Oliiviöljyä
1 dl
Keitettyjä tai veteen säilöttyjä papuja
1/2 tl
Sambal oelek- chilitahnaa
Suolaa
2 tl
Balsamiviinietikkaa
1 kpl
Tomaatti
Nippu rucolaa
5 kpl
Mustaa oliivia
50 g
Fetajuustoa

Näin teet

1

Kuori bataatti ja leikkaa se pieniksi kuutioiksi. Paista kuutioita pannussa öljyssä noin 10 minuuttia eli kunnes ne pehmenevät ja saavat hiukan väriä. Lisää valutetut pavut ja kuumenna nekin. Mausta suolalla, sambal oelekilla ja balsamicolla. Siirrä seos lautaselle ja annostele pinnalle kuutioitu tomaatti, rucola, oliivit ja feta. Voit vielä valuttaa päälle hiukan öljyä.

Resepti
Aila Pakarinen
Kuvat
Timo Viljakainen, Margareta Nygård
Julkaistu: 13.12.2007
Muokattu: 15.5.2019