Lämmin bataatti-rucola-papusalaatti

Ainekset (2 annosta)

MääräAinesosa
200 gbataattia
1 rkloliiviöljyä
1 dlkeitettyjä tai veteen säilöttyjä papuja
1/2 tlsambal oelek- chilitahnaa
suolaa
2 tlbalsamiviinietikkaa
1 kpltomaatti
nippu rucolaa
5 kplmustaa oliivia
50 gfetajuustoa

Valmistus

  1. 1

    Kuori bataatti ja leikkaa se pieniksi kuutioiksi. Paista kuutioita pannussa öljyssä noin 10 minuuttia eli kunnes ne pehmenevät ja saavat hiukan väriä. Lisää valutetut pavut ja kuumenna nekin. Mausta suolalla, sambal oelekilla ja balsamicolla. Siirrä seos lautaselle ja annostele pinnalle kuutioitu tomaatti, rucola, oliivit ja feta. Voit vielä valuttaa päälle hiukan öljyä.

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Katso myös nämä

Resepti:
Aila Pakarinen
Kuvat:
Timo Viljakainen, Margareta Nygård
22.10.2018
|
Päivitetty: 25.9.2025