Lämmin bataatti-rucola-papusalaatti | Salaatit | Yhteishyvä
Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.
???

Lämmin bataatti-rucola-papusalaatti

Fork and knife
2 Annosta
Fork and knife
2 Annosta

Ruokavaliot

Ainekset

200 g
Bataattia
1 rkl
Oliiviöljyä
1 dl
Keitettyjä tai veteen säilöttyjä papuja
1/2 tl
Sambal oelek- chilitahnaa
Suolaa
2 tl
Balsamiviinietikkaa
1 kpl
Tomaatti
Nippu rucolaa
5 kpl
Mustaa oliivia
50 g
Fetajuustoa

Reseptin ainekset S-ryhmän kaupoista

Valmistus

1

Kuori bataatti ja leikkaa se pieniksi kuutioiksi. Paista kuutioita pannussa öljyssä noin 10 minuuttia eli kunnes ne pehmenevät ja saavat hiukan väriä. Lisää valutetut pavut ja kuumenna nekin. Mausta suolalla, sambal oelekilla ja balsamicolla. Siirrä seos lautaselle ja annostele pinnalle kuutioitu tomaatti, rucola, oliivit ja feta. Voit vielä valuttaa päälle hiukan öljyä.

Resepti:
Aila Pakarinen
Kuvat:
Timo Viljakainen, Margareta Nygård
Julkaistu: 13.12.2007
Muokattu: 31.8.2020

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.