Lämmin bataatti-rucola-papusalaatti

Nappaa talteen!
| 200 g | bataattia |
| 1 rkl | oliiviöljyä |
| 1 dl | keitettyjä tai veteen säilöttyjä papuja |
| 1/2 tl | sambal oelek- chilitahnaa |
| suolaa | |
| 2 tl | balsamiviinietikkaa |
| 1 kpl | tomaatti |
| nippu rucolaa | |
| 5 kpl | mustaa oliivia |
| 50 g | fetajuustoa |
- 1.
Kuori bataatti ja leikkaa se pieniksi kuutioiksi. Paista kuutioita pannussa öljyssä noin 10 minuuttia eli kunnes ne pehmenevät ja saavat hiukan väriä. Lisää valutetut pavut ja kuumenna nekin. Mausta suolalla, sambal oelekilla ja balsamicolla. Siirrä seos lautaselle ja annostele pinnalle kuutioitu tomaatti, rucola, oliivit ja feta. Voit vielä valuttaa päälle hiukan öljyä.
Lämmin bataatti-rucola-papusalaatti
Ainekset (2 annosta)
| Määrä | Ainesosa |
|---|---|
| 200 g | bataattia |
| 1 rkl | oliiviöljyä |
| 1 dl | keitettyjä tai veteen säilöttyjä papuja |
| 1/2 tl | sambal oelek- chilitahnaa |
| suolaa | |
| 2 tl | balsamiviinietikkaa |
| 1 kpl | tomaatti |
| nippu rucolaa | |
| 5 kpl | mustaa oliivia |
| 50 g | fetajuustoa |
Valmistus
- 1
Kuori bataatti ja leikkaa se pieniksi kuutioiksi. Paista kuutioita pannussa öljyssä noin 10 minuuttia eli kunnes ne pehmenevät ja saavat hiukan väriä. Lisää valutetut pavut ja kuumenna nekin. Mausta suolalla, sambal oelekilla ja balsamicolla. Siirrä seos lautaselle ja annostele pinnalle kuutioitu tomaatti, rucola, oliivit ja feta. Voit vielä valuttaa päälle hiukan öljyä.
Ravintosisältö
Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.
Katso myös nämä
- 1.Ethän tee kylässä kuten lähes kaikki suomalaiset? Se ei ole kiva tapa
- 2.Kokeile ammattisiivoojien taika-ainetta! Nyt lähtee lika uunista
- 3.Joulun upeimmat juustokakut – katso herkulliset ideat!
- 4.Kumpi ensin, imurointi vai pölyjen pyyhintä? Nyt et arvaa vastausta!
- 5.Kaisa viihtyi Prismassa niin pitkään, että sai sakot – ”En ole maksanut itselleni vuoteen palkkaa”
- 6.Jäätkö kaipaamaan? Nämä kolme ruokaa ovat väistymässä joulupöydästä












