Lämmin broileri-halloumileipä | Leivät | Yhteishyvä
Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.
Lämmin broileri-halloumileipä

Lämmin broileri-halloumileipä

timer-icon15 min
Fork and knife
4 Annosta
Fork and knife
4 Annosta
Nopea lämmin lounasleipä kootaan broilerinleikkeestä, rucolasta, tomaattiviipaleista ja halloumista.

Ainekset

2 kpl
Marinoitua broilerin ohutleikettä
2 - 3 kpl
Tomaattia
250 g
Halloumijuustoa
2 rkl
Pinjansiemeniä
8 kpl
Hiivaleipää
Öljyä voiteluun
Rucolaa

sitruunavinegretti

1/4 dl
Oliiviöljyä
2 tl
Sitruunamehua
2 kpl
Valkosipulinkynttä
Mustapippuria

Reseptin ainekset S-ryhmän kaupoista

Valmistus

1

Sekoita ensin keskenään vinegretin ainekset.

2

Pyyhi sitten ohutleikkeet marinadista, leikkaa ne kahtia ja grillaa. Viipaloi tomaatit ja halloumi. Paahda pinjansiemenet kullanruskeiksi kuivalla paistinpannulla. Voitele leipä- ja halloumiviipaleet kevyesti oliiviöljyllä ja grillaa molemmin puolin.

3

Nosta leiville rucolaa, broileria sekä halloumi- ja tomaattiviipaleita. Lisää pinjansiemeniä ja sitruunavinegrettiä ja laita päälle toinen leipäviipale.

Resepti:
Aila Pakarinen
Kuvat:
SOK
Julkaistu: 3.2.2014
Muokattu: 15.5.2019

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.