Lämmin kalkkunasalaatti

Ainekset (4 annosta)

MääräAinesosa
3 dlpennepastaa tai makaronia
1 kplpieni sipuli
10 kplkirsikkatomaattia
1/2 kplvihreää paprikaa
erilaisia salaatteja
1 dlsäilyke kidneypapuja
1 kpltlk säilykemandariineja
1/2 dlmustia kivettömiä oliiveja
2 kplmarinoitua kalkkunafileetä

Lisäksi:

valmista kevyttä ranskalaista salaatinkastiketta

Valmistus

  1. 1

    Keitä pasta kypsäksi pakkauksen ohjeen mukaan. Valuta vesi pois, huuhtele pasta kylmällä vedellä ja pane kulhoon. Kuori ja suikaloi sipuli ohuiksi puolirenkaiksi. Puolita kirsikkatomaatit ja kuutioi paprika. Yhdistä kasvikset pastan sekaan ja lisää huuhdottu, kuivattu ja revitty salaatti, valutetut pavut, mandariinit ja oliivit. Paista kalkkunanfileet pannulla miedolla lämmöllä molemmin puolin kypsiksi. Paloittele fileet kuumana sopiviksi annospaloiksi. Pane salaattiseos tarjoiluastiaan ja nosta päälle lämpimät kalkkunapalat. Tarjoa salaatti heti salaatinkastikkeen ja rapean leivän kanssa.

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Katso myös nämä

Resepti:
Marja Samuli
Kuvat:
Timo Viljakainen
23.10.2018
|
Päivitetty: 26.9.2025