Lämmin kermainen kurkkukastike | Kastikkeet | Yhteishyvä
Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.
???

Lämmin kermainen kurkkukastike

Fork and knife
4 Annosta
Fork and knife
4 Annosta

Ainekset

1 kpl
Kurkku
1 rkl
Öljyä
1/2 tl
Suolaa
1 tl
Sokeria
2 dl
Kuohukermaa
Rouhittua mustapippuria
1 tl
Rouhittuja roseepippureita
1 rkl
Hienoksi silputtua tuoretta persiljaa

Reseptin ainekset S-ryhmän kaupoista

Valmistus

1

Kuori kurkku ohuelti. Leikkaa kurkku pieniksi kuutioiksi.Kuumenna öljy pannussa. Lisää kurkkukuutiot ja kuullota niitä muutama minuutti. Älä anna kurkun saada väriä.Mausta kurkkukuutiot suolalla ja sokerilla. Lisää kerma ja keitä kastiketta kokoon ilman kantta muutamia minuutteja.Mausta kastike pippureilla ja persiljalla. Tarkista maku. Tarjoa grillatun kalan tai broilerin kanssa.

Resepti:
Elina Jyväs
Kuvat:
Laura Riihelä
Julkaistu: 24.6.2011
Muokattu: 31.8.2020

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.