Lämmin kurkkukeitto | Keitot | Yhteishyvä
Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.
???

Lämmin kurkkukeitto

Fork and knife
2 Annosta
Fork and knife
2 Annosta

Ruokavaliot

Ainekset

1 kpl
Kurkku
2 kpl
Herkkukurkkua
1 kpl
Pieni sipuli
2 - 3 kpl
Valkosipulin kynttä
1 rkl
Öljyä tai margariinia
2 tl
Currya
1/2 l
Kasvislientä
100 g
(kevyt)sulatejuustoa
Mustapippuria
Suolaa tarvittaessa
Tilliä, persiljaa, basilikaa

Reseptin ainekset S-ryhmän kaupoista

Valmistus

1

Suikaloi kurkut, kuori ja hienonna sipuli ja murskaa valkosipuli. Kuumenna rasva kattilassa ja hauduta siinä hetki sipulia ja valkosipulia. Lisää kurkut ja curry ja hauduta niitä kymmenisen minuuttia. Lisää kasvisliemi ja sulatejuusto ja keitä 20–30 minuuttia. Voit halutessasi soseuttaa keiton. Tarkista maku ja sirottele pinnalle yrttisilppua.

Resepti:
Aila Pakarinen
Kuvat:
Timo Viljakainen ja Margareta Nygård
Julkaistu: 20.1.2008
Muokattu: 31.8.2020

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.