Lämmin pähkinä-punakaalisalaatti | Salaatit | Yhteishyvä
Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.
???

Lämmin pähkinä-punakaalisalaatti

timer-icon15 min
Fork and knife
2 Annosta
Fork and knife
2 Annosta

Ainekset

1 kpl
Punasipuli
1 kpl
Porkkana
1/2 kpl
Punakaalia (noin 350 g)
1 kpl
Omena
1/2 kpl
Rapeaa salaattia
1/2 - 1 dl
Suolapähkinöitä

kastike:

2 rkl
Punaviinietikkaa
1/2 tl
Fariinisokeria
1/2 tl
Sinappia
4 rkl
Öljyä
Suolaa
Rouhittua mustapippuria

Reseptin ainekset S-ryhmän kaupoista

Valmistus

1

Kuori ja suikaloi sipuli ja paloittele porkkana suupaloiksi. Suikaloi kaali ja paloittele omena. Kuullota sipuli öljyssä ja lisää kaalisuikaleet. Paista miedolla lämmöllä pannulla noin 3 minuutin ajan. Nosta pannu levyltä ja lisää omena- sekä porkkanapalat. Yhdistä kastikeainekset keskenään. Asettele lautaselle ensin revittyä salaattia ja nosta lämmin kaaliseos salaatin päälle. Lisää pähkinät ja salaatinkastike. Nauti heti.

Resepti:
Marja Samuli
Kuvat:
Timo Viljakainen
Julkaistu: 18.1.2005
Muokattu: 31.8.2020

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.