Lämminsavulohi-pinaattipiirakka - Yhteishyvä

Lämminsavulohi-pinaattipiirakka

???
Annokset
10
Valmistusaika
15 min
Jaa Somessa

Ainekset

1 kpl
(380 g) pyöreä suolainen pakastepiirakkataikina

TÄYTE

300 g
Lämminsavulohta
75 g
Tuoretta pinaattia
1 1/2 dl
Kermaa
2 kpl
Kananmunaa
2 dl
Juustoraastetta
1/2 tl
Suolaa

Näin teet

1

Sulata taikina pakkauksen ohjeen mukaan. Painele taikina piirakkavuokaan (halk. n. 28 cm). Pistele haarukalla pohjaan reikiä. Poista lohesta ruodot ja nahka. Paloittele vuokaan. Huuhtele pinaatit. Poista varret ja paksuimmat lehtiruodit. Höyrytä pinaattia muutama minuutti.

Purista pinaatti kuivaksi ja levitä vuokaan. Sekoita kerma, munat, juustoraaste ja suola. Valuta munaseos piirakan päälle. Paista 200-asteisen uunin keskitasolla noin 30 minuuttia.

Resepti
Katri Schröder
Kuvat
Laura Riihelä
Julkaistu: 21.3.2014
Muokattu: 15.11.2018
Jaa Somessa

Älä jää paitsi herkuista

Tilaa uutiskirje tästä.

Ravintosisältö

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

AnnosResepti
Hiilihydraatteja4 g40 g
Proteiinia2 g22 g
Rasvaa8 g82 g
Kuituja0 g4 g
Energiaa kj408 4082
Energiaa kcal98 976

Ravintolaskelmassa ei huomioitu:

  • 300 g Lämminsavulohta

  • 75 g Tuoretta pinaattia

  • 2 dl Juustoraastetta

  • 0,5 tl Suolaa

Ravintosisältö

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

AnnosResepti
Hiilihydraatteja4 g40 g
Proteiinia2 g22 g
Rasvaa8 g82 g
Kuituja0 g4 g
Energiaa kj408 4082
Energiaa kcal98 976

Ravintolaskelmassa ei huomioitu:

  • 300 g Lämminsavulohta

  • 75 g Tuoretta pinaattia

  • 2 dl Juustoraastetta

  • 0,5 tl Suolaa

Resepti
Katri Schröder

Älä jää paitsi herkuista

Tilaa uutiskirje tästä.