Levitä leivät leivinpaperille pellille. Voitele leivät pestolla. Pese ja viipaloi tomaatit 4–6 osaan. Valuta mozzarella ja revi suupaloiksi. Levitä tomaatit ja juusto leipien päälle.
Paista 225-asteisessa uunissa noin 10 minuuttia, kunnes juusto on hieman ruskistunut.
Halutessasi koristele basilikan lehdillä.
Vinkki: Punaisen peston tilalle sopii vihreä pesto.
Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.
Annos
100g
138
579
7,7 g
2,6 g
11,4 g
1,6 g
1,1 g
5,0 g
0,4 g
Ravintotiedot ovat suuntaa antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle, tarkista tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.
Ravintolaskelmassa ei huomioitu:
(basilikaa).
Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli