Lämpimät ruisleivät | Suolaiset leivonnaiset | Yhteishyvä
Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.
???

Lämpimät ruisleivät

timer-icon15 min
Fork and knife
4 Annosta
Fork and knife
4 Annosta

Ruokavaliot

Ainekset

8 kpl
Ruisleipäviipaletta
100 g
Kinkkua
2 kpl
Tomaattia
1/2 kpl
Paprikaa
100 g
Juustoa

Reseptin ainekset S-ryhmän kaupoista

Valmistus

1

Nosta ruisleiville kinkkuviipaleet tai suikaleet. Pese tomaatit ja paprika. Poista paprikan siemenet ja suikaloi. Paloittele tomaatti. Nosta kasvikset leiville ja ripottele juustoraaste pinnalle. Kuorruta leipiä 225 asteessa noin 5 minuuttia.

Resepti:
Minna Saarni
Kuvat:
Timo Viljakainen, Margareta Nygård
Julkaistu: 26.2.2007
Muokattu: 23.10.2019

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.