Lämpimät sienisalaattileivät | Pikaruoat ja streetfood | Yhteishyvä
Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.
???

Lämpimät sienisalaattileivät

timer-icon15 min
Fork and knife
2 Annosta
Fork and knife
2 Annosta

Ruokavaliot

Ainekset

100 g
Herkkusieniä
100 g
Osterivinokkaita
1 kpl
Sipuli
3 kpl
Siivua ohutta pekonia
3 rkl
Tuoretta persiljaa silputtuna
Suolaa
Rouhittua mustapippuria
2 tl
Punaviinietikkaa
1 kpl
Valkosipulin kynsi
2 rkl
Smetanaa

lisäksi:

2 kpl
Rouheista ruisleipäpalaa

Reseptin ainekset S-ryhmän kaupoista

Valmistus

1

Pilko sienet pieneksi. Kuori ja silppua sipuli ja pieni pekoniviipaleet. Paista pekoni pannulla rapeaksi, lisää sienipalat ja sipuli. Paista pari minuuttia ja lisää viinietikka ja mausteet. Kuumenna hetken ajan ja lisää sekaan persilja ja smetana. Pidä seos lämpimänä. Paahda ja voitele leipäviipaleet halutessasi ja nosta viipaleiden päälle sieniseosta. Tarjoile heti esimerkiksi viipaloidun tomaatin kanssa.

Resepti:
Marja Samuli
Kuvat:
TImo Viljakainen
Julkaistu: 18.1.2005
Muokattu: 31.8.2020

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.