Lämpimät sienisalaattileivät

Arvostele resepti
2 Annosta

15 min

Ainekset (2 annosta)

MääräAinesosa
100 gherkkusieniä
100 gosterivinokkaita
1 kplsipuli
3 kplsiivua ohutta pekonia
3 rkltuoretta persiljaa silputtuna
suolaa
rouhittua mustapippuria
2 tlpunaviinietikkaa
1 kplvalkosipulin kynsi
2 rklsmetanaa

Lisäksi:

2 kplrouheista ruisleipäpalaa

Valmistus

  1. 1

    Pilko sienet pieneksi. Kuori ja silppua sipuli ja pieni pekoniviipaleet. Paista pekoni pannulla rapeaksi, lisää sienipalat ja sipuli. Paista pari minuuttia ja lisää viinietikka ja mausteet. Kuumenna hetken ajan ja lisää sekaan persilja ja smetana. Pidä seos lämpimänä. Paahda ja voitele leipäviipaleet halutessasi ja nosta viipaleiden päälle sieniseosta. Tarjoile heti esimerkiksi viipaloidun tomaatin kanssa.

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Resepti:
Marja Samuli
Kuvat:
TImo Viljakainen
19.10.2018
|
Päivitetty: 26.9.2025

Samankaltaisia reseptejä