Ota lihasuikaleet noin tunniksi huoneenlämpöön. Kuori ja kuutioi sipuli.
Kuumenna puolet öljystä (0,5 rkl) paistinpannussa. Ruskista lihasuikaleet öljyssä kahdessa erässä. Siirrä paistetut lihat uunin kestävään pataan tai vuokaan.
Ruskista sipulikuutiot pannulla öljytilkassa (0,5 rkl). Lisää joukkoon juusto ja vesi. Kuumenna seosta, kunnes juusto on täysin sulanut.
Sekoita juustoseos lihojen joukkoon uunipataan.
Hauduta lihapataa 175-asteisessa uunissa tunnin ajan. Sekoita joukkoon kerma ja soijakastike. Anna padan hautua vielä noin 15 minuuttia. Viimeistele halutessasi tuoreella timjamilla.
Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.
Annos
100g
317
1326
19,5 g
10,7 g
2,3 g
2,0 g
0,2 g
32,2 g
1,6 g
Ravintotiedot ovat suuntaa antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle, tarkista tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.
Ravintolaskelmassa ei huomioitu:
(tuoretta timjamia).
Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli