Keitä kermaa ja sokeria 3–4 minuuttia. Ota kattila pois liedeltä.
Pese yksi lime ja ota kuorimaveitsellä kuoresta ohuita suikaleita. Kääräise kuoret kelmuun ja siirrä jääkaappiin koristelua varten. Purista limeistä ja mandariineista mehut. Sekoita mehut kuumaan kermaan. Anna jäähtyä hieman.
Kaada kermaseos neljään lasiin ja anna jäähtyä huoneenlämpöiseksi. Peitä lasit kelmulla ja nosta jääkaappiin hyytymään vähintään 4 tunniksi.
Koristele possetit mandariinilohkoilla ja limen kuorisuikaleilla.
Vinkki: Voit viimeistellä possetit myös rouhituilla kekseillä tai rapealla myslillä
Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.
Yksi annos
Koko resepti
1948
465
35,0 g
23,5 g
34,5 g
34,5 g
1,3 g
2,3 g
0,1 g
Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli