Keitä kermaa ja sokeria 3–4 minuuttia. Ota kattila pois liedeltä.
Pese yksi lime ja ota kuorimaveitsellä kuoresta ohuita suikaleita. Kääräise kuoret kelmuun ja siirrä jääkaappiin koristelua varten. Purista limeistä ja mandariineista mehut. Sekoita mehut kuumaan kermaan. Anna jäähtyä hieman.
Kaada kermaseos neljään lasiin ja anna jäähtyä huoneenlämpöiseksi. Peitä lasit kelmulla ja nosta jääkaappiin hyytymään vähintään 4 tunniksi.
Koristele possetit mandariinilohkoilla ja limen kuorisuikaleilla.
Vinkki: Voit viimeistellä possetit myös rouhituilla kekseillä tai rapealla myslillä
Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.
Annos
100g
465
1948
35,0 g
23,5 g
34,5 g
34,5 g
1,3 g
2,3 g
0,1 g
Ravintotiedot ovat suuntaa antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle, tarkista tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.
Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli