Lime-mandariiniposset - Yhteishyvä

Lime-mandariiniposset

???
Annokset
4
Ruokavalio
Posset valmistuu muutamasta raaka-aineesta. Sitrukset saostavat kerman pehmeäksi ja täyteläiseksi jälkiruoaksi.
Jaa Somessa

Ainekset

4 dl
Kuohukermaa
1 1/4 dl
(1 1/4 dl) sokeria
1 - 2 kpl
Mandariinia (n. 1/2 dl mehua)
2 kpl
Limeä (n. 1/2 dl mehua)

KORISTEEKSI

1 kpl
Mandariini

Näin teet

1

Keitä kermaa ja sokeria 3–4 minuuttia. Ota kattila pois liedeltä.

Pese yksi lime ja ota kuorimaveitsellä kuoresta ohuita suikaleita. Kääräise kuoret kelmuun ja siirrä jääkaappiin koristelua varten. Purista limeistä ja mandariineista mehut. Sekoita mehut kuumaan kermaan. Anna jäähtyä hieman.

Kaada kermaseos neljään lasiin ja anna jäähtyä huoneenlämpöiseksi. Peitä lasit kelmulla ja nosta jääkaappiin hyytymään vähintään 4 tunniksi.

Koristele possetit mandariinilohkoilla ja limen kuorisuikaleilla.

Vinkki: Voit viimeistellä possetit myös rouhituilla kekseillä tai rapealla myslillä

Resepti
Tiina Valkonen
Kuvat
Tuomas Kolehmainen
Julkaistu: 27.2.2017
Muokattu: 15.11.2018
Jaa Somessa

Älä jää paitsi herkuista

Tilaa uutiskirje tästä.

Ravintosisältö

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

AnnosResepti
Hiilihydraatteja35 g138 g
Proteiinia2 g9 g
Rasvaa35 g140 g
Kuituja1 g5 g
Energiaa kj1948 7792
Energiaa kcal465 1861

Ravintosisältö

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

AnnosResepti
Hiilihydraatteja35 g138 g
Proteiinia2 g9 g
Rasvaa35 g140 g
Kuituja1 g5 g
Energiaa kj1948 7792
Energiaa kcal465 1861
Resepti
Tiina Valkonen

Älä jää paitsi herkuista

Tilaa uutiskirje tästä.