Lindströmin hampurilaispihvit jauhelihasta | Pihvit | Yhteishyvä
Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Lindströmin hampurilaispihvit jauhelihasta

Lindströmin hampurilaispihvit jauhelihasta
Annokset
6
Valmistusaika
30 min
Uunin lämpötila
200°C
Valmista hampurilaispihvit vaihteeksi lindströminpihvien tapaan. Punajuuri värjää jogurtilla mehevöitetyt, kapriksilla piristetyt jauhelihapihvit suloisen pinkiksi.
Jaa Somessa

Ainekset

3/4
korppujauhoja
1 1/2 dl
turkkilaista jogurttia
2 kpl
etikkapunajuurta
400 g
(1 pkt) jauhelihaa
1 kpl
kananmuna
3/4 dl
ruohosipulia hienonnettuna
2 rkl
kapriksia
1 tl
suolaa
1/2 tl
rouhittua mustapippuria

LISÄKSI

rypsiöljyä paistamiseen

Vinkki: Mausta pihvitaikina sipulilla tai valkosipulilla. Paista sipulisilppu halutessasi kypsäksi öljyssä pannulla.

Näin teet

1

Sekoita korppujauhot ja jogurtti. Anna turvota 5 minuuttia. Raasta punajuuret. Lisää punajuuriraaste ja jauheliha jogurttiseokseen. Lisää muna, yrttisilppu, kaprikset, suola ja pippuri. Sekoita tasaiseksi.

3/4
korppujauhoja
1 1/2 dl
turkkilaista jogurttia
2 kpl
etikkapunajuurta
400 g
(1 pkt) jauhelihaa
1 kpl
kananmuna
3/4 dl
ruohosipulia hienonnettuna
2 rkl
kapriksia
1 tl
suolaa
1/2 tl
rouhittua mustapippuria
2

Muotoile taikinasta 6 pihviä. Paista pihvejä öljyssä pannulla 3–5 minuuttia molemmin puolin tai 200-asteisessa uunissa noin 10–15 minuuttia.

rypsiöljyä paistamiseen
3

Tarjoa pihvit hampurilaissämpylöiden välissä. Kokoa hampurilaisten väliin esimerkiksi punakaalicoleslaw-salaattia , juustoa, suolakurkkua, helppoa punajuuritahnaa sekä hunajamarinoitua punasipulia.

Resepti
Sanna Kekäläinen
Kuvat
Reetta Pasanen
Julkaistu: 5.11.2019
Muokattu: 5.11.2019

Helppoja reseptejä arkeen

Tilaa viikoittainen uutiskirje.

Ravintosisältö

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

AnnosResepti
Energiaa kj1061 6365
Energiaa kcal253 1519
Rasvaa19.7 g118.0 g
Tyydyttynyttä rasvaa8.5 g51.0 g
Hiilihydraatteja2.8 g17.0 g
Sokereita2.8 g17.0 g
Kuituja0.7 g4.0 g
Proteiinia16.3 g98.0 g
Suolaa0.2 g1.3 g

Ravintolaskelmassa ei huomioitu:

  • korppujauhoja

  • 2 rkl kapriksia

  • rypsiöljyä paistamiseen

Ravintosisältö

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

AnnosResepti
Energiaa kj1061 6365
Energiaa kcal253 1519
Rasvaa19.7 g118.0 g
Tyydyttynyttä rasvaa8.5 g51.0 g
Hiilihydraatteja2.8 g17.0 g
Sokereita2.8 g17.0 g
Kuituja0.7 g4.0 g
Proteiinia16.3 g98.0 g
Suolaa0.2 g1.3 g

Ravintolaskelmassa ei huomioitu:

  • korppujauhoja

  • 2 rkl kapriksia

  • rypsiöljyä paistamiseen

Resepti
Sanna Kekäläinen
Kuvat
Reetta Pasanen

Helppoja reseptejä arkeen

Tilaa viikoittainen uutiskirje.