Sekoita korppujauhot ja jogurtti. Anna turvota 5 minuuttia. Raasta punajuuret. Lisää punajuuriraaste ja jauheliha jogurttiseokseen. Lisää muna, yrttisilppu, kaprikset, suola ja pippuri. Sekoita tasaiseksi.
Muotoile taikinasta 6 pihviä. Paista pihvejä öljyssä pannulla 3–5 minuuttia molemmin puolin tai 200-asteisessa uunissa noin 10–15 minuuttia.
Tarjoa pihvit hampurilaissämpylöiden välissä. Kokoa hampurilaisten väliin esimerkiksi punakaalicoleslaw-salaattia , juustoa, suolakurkkua, helppoa punajuuritahnaa sekä hunajamarinoitua punasipulia.
Vinkki: Mausta pihvitaikina sipulilla tai valkosipulilla. Paista sipulisilppu halutessasi kypsäksi öljyssä pannulla.
Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.
Yksi annos
Koko resepti
1061
253
19,7 g
8,5 g
2,8 g
2,8 g
0,7 g
16,3 g
0,2 g
Ravintolaskelmassa ei huomioitu:
korppujauhoja,
2 rkl kapriksia,
rypsiöljyä paistamiseen.
Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli