Linssi-pekonikeitto
Ainekset
Valmistus
Hienonna pekoni. Ruskista pekonisilppu kattilassa. Kuori ja hienonna sipuli sekä valkosipulinkynnet. Kuori ja kuutioi porkkanat. Lisää kasvikset ja pekoni kattilaan. Lisää mausteseos ja kääntele muutama minuutti. Lisää vesi, liemikuutiot ja tomaattisose. Huuhdo linssit siivilässä ja lisää kattilaan.
Keitä hiljalleen 15–20 minuuttia kunnes linssit ovat pehmeitä. Mausta ja hienonna pinnalle persiljaa.
Vinkki: Soseuta keitto, jos haluat siitä sakean.
Lisää aiheesta
Ravintosisältö
Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.
Annos
100g
167
697
3,3 g
1,0 g
20,3 g
2,0 g
4,3 g
11,0 g
2,6 g
Ravintotiedot ovat suuntaa antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle, tarkista tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.
Ravintolaskelmassa ei huomioitu:
Valkosipulinkynttä,
1 tl Juustokuminaa,
1,2 l Vettä,
2 rkl Tomaattisosetta,
1 tl Timjamia,
Suolaa,
Rouhittua mustapippuria,
Persiljaa.
Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli