Lohi-avokadorieskarullat

Arvostele resepti
24 Kappaletta

15 min

Lohi-avokadorieskat ovat helppoa ja raikasta tarjottavaa kevään juhlissa, illanistujaisissa ja vaikkapa piknikilläkin.

Ainekset

MääräAinesosa
8 kplohutta rieskaa

Täyte

200 gruohosipulituorejuustoa
salaatinlehtiä
300 gkylmäsavustettua lohta
2 kplavokadoa
1 kpllimetin mehu
suolaa
rouhittua mustapippuria

Valmistus

  1. 1

    Levitä tuorejuusto rieskoille. Peitä pinta salaatinlehdillä. Asettele päälle lohiviipaleita ja suikaloitua avokadoa. Pirskauta päälle limetin mehua ja mausteita.

    Kääräise rieskat rullalle ja leikkaa kolmeen osaan.

Ravintosisältö

Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.

Ravintotiedot ovat suuntaa antavia. Kun valmistat ruokaa tai leivot erityisruokavaliota noudattavalle, tarkistathan tuotteiden sopivuuden pakkausmerkinnöistä.

Ainekset, joita laskelma ei huomioi: Salaatinlehtiä, 300 g Kylmäsavustettua lohta, Suolaa, Rouhittua mustapippuria.

Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli

Resepti:
Katri Schröder
Kuvat:
Laura Riihelä
22.10.2018
|
Päivitetty: 25.9.2025

Samankaltaisia reseptejä