Leikkaa lohi kuutioiksi. Poista ravuista kuoret. Leikkaa ananas kuutioiksi. Tikuta kaikki vartaisiin. Pirskota päälle limettimehua ja anna maustua n. 5 min.
Sekoita maustekastikkeen aineet. Sivele vartaat sillä.
Grillaa vartaita, kunnes katkaravut ovat kypsiä. Lohi saa jäädä hieman pinkiksi sisältä.
Koristele korianterilla tai yrteillä.
Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.
Yksi annos
Koko resepti
1144
274
16,0 g
3,0 g
10,0 g
9,8 g
0,8 g
21,5 g
1,9 g
Ravintolaskelmassa ei huomioitu:
1 rkl seesamiöljyä.
Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli