Lohi-katkarapuvartaat ovat helppo ja herkullinen grillattava, joka saa makua helposta kolmen aineksen kastikkesta.
Lohi-katkarapuvartaat ovat helppo ja herkullinen grillattava, joka saa makua helposta kolmen aineksen kastikkesta.
Yhteistyössä

Lohi-katkarapuvartaat

Arvostele resepti
4 Annosta

15 min (josta 15 min aktiivista)

Yhteistyössä: Food Market Herkku

Lohi-katkarapuvartaat ovat helppo ja herkullinen grillattava, joka saa makua helposta kolmen aineksen kastikkesta.

Ainekset (4 annosta)

MääräAinesosa
400 glohifileetä fileen paksummasta päästä
12 kpljättikatkaravunpyrstöä
1/2 kpltuore ananas
3 rkllimettimehua
1 dlkorianterinlehtiä tai muita yrttejä

Maustekastike

1 rklsoijakastiketta
1 rklseesamiöljyä
1 rklvaahterasiirappia

Valmistus

  1. 1

    Leikkaa lohi kuutioiksi. Poista ravuista kuoret. Leikkaa ananas kuutioiksi. Tikuta kaikki vartaisiin. Pirskota päälle limettimehua ja anna maustua n. 5 min.

    MääräAinesosa
    400 glohifileetä fileen paksummasta päästä
    12 kpljättikatkaravunpyrstöä
    1/2 kpltuore ananas
    3 rkllimettimehua
  2. 2

    Sekoita maustekastikkeen aineet. Sivele vartaat sillä.

    MääräAinesosa
    1 rklvaahterasiirappia
    1 rklseesamiöljyä
    1 rklsoijakastiketta
  3. 3

    Grillaa vartaita, kunnes katkaravut ovat kypsiä. Lohi saa jäädä hieman pinkiksi sisältä.

    Koristele korianterilla tai yrteillä.

    MääräAinesosa
    1 dlkorianterinlehtiä tai muita yrttejä

Ravintosisältö

Ravintotiedot ovat suuntaa antavia. Kun valmistat ruokaa tai leivot erityisruokavaliota noudattavalle, tarkistathan tuotteiden sopivuuden pakkausmerkinnöistä.

Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli

Katso myös nämä

Resepti:
Sanna Kekäläinen
Kuvausjärjestelyt:
Sanna Kekäläinen
Kuvat:
Reetta Pasanen
18.6.2020
|
Päivitetty: 26.9.2025