Lohi-katkarapuvartaat | Vartaat | Yhteishyvä
Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.
Lohi-katkarapuvartaat ovat helppo ja herkullinen grillattava, joka saa makua helposta kolmen aineksen kastikkesta.

Lohi-katkarapuvartaat

timer-icon15 min  (josta 15 min aktiivista)
Fork and knife
4 Annosta
Fork and knife
4 Annosta
Lohi-katkarapuvartaat ovat helppo ja herkullinen grillattava, joka saa makua helposta kolmen aineksen kastikkesta.

Ainekset

400 g
lohifileetä fileen paksummasta päästä
12 kpl
jättikatkaravunpyrstöä
1/2 kpl
tuore ananas
3 rkl
limettimehua
1 dl
korianterinlehtiä tai muita yrttejä

maustekastike

1 rkl
soijaa
1 rkl
seesamiöljyä
1 rkl
vaahterasiirappia

Valmistus

1

Leikkaa lohi kuutioiksi. Poista ravuista kuoret. Leikkaa ananas kuutioiksi. Tikuta kaikki vartaisiin. Pirskota päälle limettimehua ja anna maustua n. 5 min.

400 g
lohifileetä fileen paksummasta päästä
12 kpl
jättikatkaravunpyrstöä
1/2 kpl
tuore ananas
3 rkl
limettimehua
2

Sekoita maustekastikkeen aineet. Sivele vartaat sillä.

1 rkl
vaahterasiirappia
1 rkl
seesamiöljyä
1 rkl
soijaa
3

Grillaa vartaita, kunnes katkaravut ovat kypsiä. Lohi saa jäädä hieman pinkiksi sisältä.

Koristele korianterilla tai yrteillä.

1 dl
korianterinlehtiä tai muita yrttejä
Resepti:
Sanna Kekäläinen
Kuvausjärjestelyt:
Sanna Kekäläinen
Kuvat:
Reetta Pasanen
Julkaistu: 15.5.2018
Muokattu: 18.6.2020

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Yksi annos

Koko resepti

1144

274

16,0 g

3,0 g

10,0 g

9,8 g

0,8 g

21,5 g

1,9 g

Ravintolaskelmassa ei huomioitu:

1 rkl seesamiöljyä.

Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli