Lohicarpaccio | Yhteishyvä
Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.
???

Lohicarpaccio

Fork and knife
1 Kappaletta
Fork and knife
1 Kappaletta

Ainekset

1 kpl
Lohi- tai kirjolohifilee
2 - 3 rkl
Oliiviöljyä, extra virgin
Puolikkaan sitruunan tai limetin mehu
Merisuolaa ja mustapippuria
Parmesaania halutessasi

Reseptin ainekset S-ryhmän kaupoista

Näin teet

1

Laita lohifilee pakastimeen niin, että se kohmettuu. Leikkaa siitä sitten suoraan ohuita vinoviipaleita ja nosta ne vadille. Valuta päälle parasta oliiviöljyä ja vastapuristettua sitruunamehua. Mausta viipaleet merisuolalla ja pippurilla. Nosta vati hetkeksi jääkaappiin ja tarjoa.

Resepti:
Pirjo Muurinen
Kuvat:
Pekka Haraste, Studio Fotoni Oy
Julkaistu: 8.3.2005
Muokattu: 15.5.2019

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.