Lohicarpaccio
1 Kappaletta
|| MunatonMaidotonLaktoositonGluteeniton
Nappaa talteen!
| 1 kpl | lohi- tai kirjolohifilee |
| 2 - 3 rkl | oliiviöljyä, extra virgin |
| puolikkaan sitruunan tai limetin mehu | |
| merisuolaa ja mustapippuria | |
| parmesaania halutessasi |
- 1.
Laita lohifilee pakastimeen niin, että se kohmettuu. Leikkaa siitä sitten suoraan ohuita vinoviipaleita ja nosta ne vadille. Valuta päälle parasta oliiviöljyä ja vastapuristettua sitruunamehua. Mausta viipaleet merisuolalla ja pippurilla. Nosta vati hetkeksi jääkaappiin ja tarjoa.
Lohicarpaccio
Arvostele resepti
1 Kappaletta
Ainekset
| Määrä | Ainesosa |
|---|---|
| 1 kpl | lohi- tai kirjolohifilee |
| 2 - 3 rkl | oliiviöljyä, extra virgin |
| puolikkaan sitruunan tai limetin mehu | |
| merisuolaa ja mustapippuria | |
| parmesaania halutessasi |
Valmistus
- 1
Laita lohifilee pakastimeen niin, että se kohmettuu. Leikkaa siitä sitten suoraan ohuita vinoviipaleita ja nosta ne vadille. Valuta päälle parasta oliiviöljyä ja vastapuristettua sitruunamehua. Mausta viipaleet merisuolalla ja pippurilla. Nosta vati hetkeksi jääkaappiin ja tarjoa.
Ravintosisältö
Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.
Katso myös nämä
Resepti:
Kati Pohja
Kuvat:
Pekka Haraste, Studio Fotoni Oy
22.10.2018
|Päivitetty: 25.9.2025
Suosituimmat
- 1.Jäätkö kaipaamaan? Nämä kolme ruokaa ovat väistymässä joulupöydästä
- 2.Kumpi ensin, imurointi vai pölyjen pyyhintä? Nyt et arvaa vastausta!
- 3.Joulun upeimmat juustokakut – katso herkulliset ideat!
- 4.Arja Elina hankki airfryerin – Sen jälkeen mikään ei ollut kuin ennen
- 5.Kaisa viihtyi Prismassa niin pitkään, että sai sakot – ”En ole maksanut itselleni vuoteen palkkaa”
- 6.Neulotut lapaset – kolme perusohjetta












