Lohicarpaccio - Yhteishyvä

Lohicarpaccio

???
Kappaleita
1
Jaa Somessa

Ainekset

1 kpl
Lohi- tai kirjolohifilee
2 - 3 rkl
Oliiviöljyä, extra virgin
Puolikkaan sitruunan tai limetin mehu
Merisuolaa ja mustapippuria
Parmesaania halutessasi

Näin teet

1

Laita lohifilee pakastimeen niin, että se kohmettuu. Leikkaa siitä sitten suoraan ohuita vinoviipaleita ja nosta ne vadille. Valuta päälle parasta oliiviöljyä ja vastapuristettua sitruunamehua. Mausta viipaleet merisuolalla ja pippurilla. Nosta vati hetkeksi jääkaappiin ja tarjoa.

Resepti
Pirjo Muurinen
Kuvat
Pekka Haraste, Studio Fotoni Oy
Julkaistu: 8.3.2005
Muokattu: 31.1.2019
Jaa Somessa