Lohicarpaccio

Arvostele resepti
1 Kappaletta

Ainekset

MääräAinesosa
1 kpllohi- tai kirjolohifilee
2 - 3 rkloliiviöljyä, extra virgin
puolikkaan sitruunan tai limetin mehu
merisuolaa ja mustapippuria
parmesaania halutessasi

Valmistus

  1. 1

    Laita lohifilee pakastimeen niin, että se kohmettuu. Leikkaa siitä sitten suoraan ohuita vinoviipaleita ja nosta ne vadille. Valuta päälle parasta oliiviöljyä ja vastapuristettua sitruunamehua. Mausta viipaleet merisuolalla ja pippurilla. Nosta vati hetkeksi jääkaappiin ja tarjoa.

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Katso myös nämä

Resepti:
Kati Pohja
Kuvat:
Pekka Haraste, Studio Fotoni Oy
22.10.2018
|
Päivitetty: 25.9.2025