Lohikastike pastalle | Kastikkeet | Yhteishyvä
Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.
???

Lohikastike pastalle

Fork and knife
4 Annosta
Fork and knife
4 Annosta

Ruokavaliot

Ainekset

1 rkl
Öljyä
Pala purjoa
200 g
Herkkusieniä
300 g
Marinoituja lohisuikaleita
8 - 10 kpl
Aurinkokuivattua tomaattia
2 kpl
Porkkanaa lastuina
1 dl
Vettä
1/4 tl
Mustapippuria
100 g
Yrttijuustoa

Reseptin ainekset S-ryhmän kaupoista

Valmistus

1

Halkaise ja huuhtele purjo. Puhdista sienet. Paloittele purjo ja herkkusienet. Kuori porkkanat ja vuole niistä lastuja perunankuorimaveitsellä. Leikkaa aurinkokuivatut tomaatit pienemmiksi. Kuumenna öljy pannulla ja paista hetki purjoa ja sieniä. Lisää kalapalat, porkkanalastut ja paista hetki. Kaada vesi pannulle ja hauduta ruokaa kannen alla noin 4 minuuttia. Lisää lopuksi tomaatit, mustapippuri sekä tuorejuusto. Kuumenna kastike ja lisää joukkoon tarvittaessa pastan keitinvettä. Tarjoile pastan kanssa.

Resepti:
Minna Saarni
Kuvat:
Timo Viljakainen, Margareta Nygård
Julkaistu: 25.12.2005
Muokattu: 23.10.2019

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.