Uunikasvikset - Yhteishyvä

Uunikasvikset

Uunikasvikset
Annokset
5
Valmista perunaa, porkkanaa, paprikaa, kesäkurpitsaa ja sipulia uunissa. Mausta valkosipulilla ja rosmariinilla.
Jaa Somessa

Ainekset

300 g
Perunoita
2 kpl
Porkkanaa
2 kpl
Sipulia
1 kpl
(noin 300 g) kesäkurpitsa
2 kpl
Paprikaa
2 rkl
Oliiviöljyä
1 tl
Suolaa
1/2 tl
Mustapippuria
1 rkl
Balsamicoa
2 kpl
Valkosipulin kynttä
1 rkl
Tuoretta rosmariiniä

Näin teet

1

Pese perunat hyvin harjaten. Kuori juurekset ja sipulit. Leikkaa kasvikset reiluiksi lohkoiksi ja pane ne isoon kulhoon. Sekoita joukkoon öljy ja mausteet ja sekoita niin, että kasvikset maustuvat kauttaaltaan.

300 g
Perunoita
2 kpl
Sipulia
2 kpl
Porkkanaa
2 kpl
Paprikaa
2 rkl
Oliiviöljyä
1 kpl
(noin 300 g) kesäkurpitsa
2 kpl
Valkosipulin kynttä
1 tl
Suolaa
1 rkl
Tuoretta rosmariiniä
1 rkl
Balsamicoa
1/2 tl
Mustapippuria
2

Levitä kasvikset leivinpaperilla peitetylle pellille. Kypsennä 225-asteisessa uunissa noin 20 minuuttia. Kääntele kerran kypsymisen aikana.

Resepti
Aila Pakarinen
Kuvat
Timo Viljakainen, Margareta Nygård
Julkaistu: 27.7.2007
Muokattu: 16.7.2018
Jaa Somessa