Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Uunikasvikset

timer-icon30 min
Fork and knife
4 Annosta
Fork and knife
4 Annosta
Valkosipulilla ja timjamilla maustetut uunikasvikset ovat täydellinen lisuke esimerkiksi kanalle, pihville tai halloumijuustolle.

Ainekset

300 g
(3–4 kpl) perunoita
2 kpl
Sipulia
2 kpl
Valkosipulin kynttä
150 g
(2 kpl) Porkkanaa
2 kpl
Paprikaa
300 g
(1 kpl) kesäkurpitsaa
2 rkl
Oliiviöljyä
1 rkl
Balsamicoa
1 rkl
tuoretta timjamia hienonnettuna
1/2 tl
Suolaa
1/2 tl
mustapippuria rouhittuna

Reseptin ainekset S-kaupat-verkkokaupasta

~14
14
/yht. 11 tuotetta
(hinta Prismassa 29.12.)
Kopioi ostoslista

Valmistus

1

Pese perunat. Kuori sipulit, valkosipulit ja juurekset. Hienonna valkosipuli, leikkaa kasvikset reiluiksi lohkoiksi ja pane ne isoon kulhoon. Sekoita joukkoon valkosipuli, öljy, balsamico ja mausteet niin, että kasvikset maustuvat kauttaaltaan.

300 g
(3–4 kpl) perunoita
2 kpl
Sipulia
150 g
(2 kpl) Porkkanaa
2 kpl
Paprikaa
2 rkl
Oliiviöljyä
300 g
(1 kpl) kesäkurpitsaa
2 kpl
Valkosipulin kynttä
1/2 tl
Suolaa
1 rkl
tuoretta timjamia hienonnettuna
1 rkl
Balsamicoa
1/2 tl
mustapippuria rouhittuna
2

Levitä perunat ja porkkanat leivinpaperilla peitetylle pellille. Kypsennä 225-asteisessa uunissa noin 10 minuuttia. Lisää loput kasvikset ja paista 10 minuuttia. Kääntele kerran kypsymisen aikana.

Miltä maistui?(11 arviota)
Resepti:
Anu Brask
Kuvat:
Tuomas Kolehmainen
Julkaistu: 27.7.2007
|
Muokattu: 31.1.2024

Ravintosisältö

Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.

Annos

100g

170

710

7,5 g

1,0 g

19,5 g

7,8 g

4,0 g

3,3 g

0,8 g

Ravintotiedot ovat suuntaa antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle, tarkista tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli