Lohimurekepihvit

Ainekset (4 annosta)

MääräAinesosa
600 glohta
1 tlsuolaa
1 kplmuna
1/2 dlhienonnettua tuoretta tilliä
10 kplvihreää kivetöntä oliivia
1 rklsitruunamehua
1/4 tlsitruunapippuria

Paistamiseen:

juoksevaa rasvaseosta tai öljyä

Valmistus

  1. 1

    Leikkaa nahaton kalafilee paloiksi ja hienonna monitoimikoneella tai sauvasekoittimella suolan kanssa. Lisää muut aineet koneen käydessä ja sekoita vielä hetki. Muotoile kostutetuilla käsillä massasta pihvejä ja paista ne muurinpohjapohjapannulla tai paistinpannulla molemmilta puolilta kauniin ruskeiksi.06.05

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Resepti:
Katri Schröder
Kuvat:
Timo Viljakainen ja Margareta Nygård
22.10.2018
|
Päivitetty: 26.9.2025

Samankaltaisia reseptejä