Lohimurekepihvit | Mureke | Yhteishyvä
Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.
???

Lohimurekepihvit

Fork and knife
4 Annosta
Fork and knife
4 Annosta

Ainekset

600 g
Fileoitua kirjolohta tai lohta
1 tl
Suolaa
1 kpl
Muna
1/2 dl
Hienonnettua tuoretta tilliä
10 kpl
Vihreää kivetöntä oliivia
1 rkl
Sitruunamehua
1/4 tl
Sitruunapippuria

paistamiseen:

Juoksevaa rasvaseosta tai öljyä

Reseptin ainekset S-ryhmän kaupoista

Valmistus

1

Leikkaa nahaton kalafilee paloiksi ja hienonna monitoimikoneella tai sauvasekoittimella suolan kanssa. Lisää muut aineet koneen käydessä ja sekoita vielä hetki. Muotoile kostutetuilla käsillä massasta pihvejä ja paista ne muurinpohjapohjapannulla tai paistinpannulla molemmilta puolilta kauniin ruskeiksi.06.05

Resepti:
Katri Schröder
Kuvat:
Timo Viljakainen ja Margareta Nygård
Julkaistu: 22.5.2005
Muokattu: 31.8.2020

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.