Lohipata | Pataruoat | Yhteishyvä
Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.
???

Lohipata

Fork and knife
4 Annosta
Fork and knife
4 Annosta

Ruokavaliot

Ainekset

500 g
Perunaa (kiinteä lajike)
1 kpl
Purjosipuli
1 kpl
Sipuli
1 kpl
Paprika
2 rkl
Öljyä
1 tl
Currya
4 dl
Kalalientä (fondista tai kuutiosta valmistettua)
1 kpl
(2,5 dl) maustettua ruokakermaa
400 g
Nahatonta lohifileetä
1/2 dl
Silputtua tilliä
Suolaa
1 tl
Rouhittua roseepippuria

Reseptin ainekset S-ryhmän kaupoista

Valmistus

1

Kuori ja kuutioi perunat. Halkaise ja huuhtele purjosipuli. Viipaloi se melko paksuiksi paloiksi. Kuori ja silppua sipuli. Halkaise, huuhtele ja kuutioi paprika. Kuullota kasviksia öljyssä muutama minuutti. Lisää curry ja jatka kuullottamista vielä muutama minuutti. Lisää kalaliemi.Hauduta aineksia kannen alla keskilämmöllä noin 15 minuuttia tai kunnes kasvikset pehmenevät. Lisää kerma ja paloiteltu lohi. Hauduta vielä muutama minuutti, kunnes kala kypsyy.Mausta lopuksi tillillä, suolalla ja roseepippurilla. Tarkista maku.

Resepti:
Elina Jyväs
Kuvat:
Laura Riihelä
Julkaistu: 20.12.2011
Muokattu: 30.9.2019

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.