Lounassalaatti | Salaatit | Yhteishyvä
Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.
???

Lounassalaatti

timer-icon15 min
Fork and knife
2 Annosta
Fork and knife
2 Annosta

Ainekset

1 kpl
Avokado
1 rkl
Sitruunamehua
1 kpl
Verigreippi
1 kpl
Vesimelonia
1 kpl
Ruukku jääsalaattia
100 g
Fetajuustoa
1 rkl
Öljyä
1 tl
Hunajaa
Suolaa ja mustapippuria

Reseptin ainekset S-ryhmän kaupoista

Näin teet

1

Leikkaa avokado puoliksi ja poista kivi. Kuori ja leikkaa puolikkaat viipaleiksi. Pirskota pinnalle sitruunamehua niin ne eivät tummu. Kuori ja leikkaa greippi kalvottomiksi lohkoiksi ja vesimeloni paloiksi. Revi salaatinlehdet ja nosta päälle avokado-, ja greippiviipaleet sekä vesimelonipalat. Leikkaa fetajuusto viipaleiksi tai murenna paloiksi. Sekoita öljy, hunaja ja mausteet pienessä astiassa sekaisin ja valuta salaatin päälle.

Resepti:
Katri Schröder
Kuvat:
Timo Viljakainen
Julkaistu: 18.1.2005
Muokattu: 15.5.2019

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.