Luumu-appelsiinisalaatti | Salaatit | Yhteishyvä
Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.
???

Luumu-appelsiinisalaatti

Fork and knife
4 Annosta
Fork and knife
4 Annosta

Ainekset

2 kpl
Appelsiinia
1 kpl
Punasipuli
4 - 6 kpl
Kuivattua luumua
3 rkl
Saksanpähkinöitä
2 rkl
Hienonnettua basilikaa
1 - 2 rkl
Oliiviöljyä
Suolaa ja rouhittua mustapippuria

Reseptin ainekset S-ryhmän kaupoista

Valmistus

1

Leikkaa appelsiineista terävällä veitsellä kuoret ja kaikki valkoiset osat irti. Leikkaa appelsiinit vajaan sentin paksuisiksi kiekoiksi.Kuori ja leikkaa punasipuli renkaiksi. Paloittele tai saksi luumut pienemmiksi.Paahda pähkinöitä kuivalla ja kuumalla pannulla, kunnes ne saavat hieman väriä. Rouhi pähkinät.Asettele vadille appelsiiniviipaleet. Levitä päälle punasipulit, luumut, pähkinärouhe ja hienonnettu basilika. Lorauta päälle hieman oliiviöljyä ja mausta ripauksella suolaa ja rouhittua mustapippuria.

Resepti:
Katri Schröder
Kuvat:
Timo Viljakainen ja Reeta Viljakainen
Julkaistu: 31.12.2010
Muokattu: 4.12.2019

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.