Maa-artisokkapihvit - Yhteishyvä

Maa-artisokkapihvit

???
Annokset
6
Ruokavalio
Maa-artisokasta syntyy maukkaita ja meheviä kasvispihvejä.
Jaa Somessa

Ainekset

500 g
Maa-artisokkaa
500 g
Jauhoista perunaa
1 kpl
Sipuli
1 rkl
Öljyä
1 1/2 rkl
Perunajauhoja
1 dl
Parmesaaniraastetta
1/2 kpl
Sitruunan raastettu kuori
1 tl
Suolaa
Rouhittua mustapippuria

PAISTAMISEEEN

Öljyä

Näin teet

1

Pese maa-artisokat ja perunat. Lisää kiehuvaan keitinveteen perunat ja 5 minuuttia myöhemmin maa-artisokat. Keitä kypsiksi. Kokeile kypsyys tikulla.

Kuori ja raasta perunat kuumina karkeaksi raasteeksi. Raasta maa-artisokat kuorineen. Heitä raastimeen jäävät kuoret pois.

Kuori ja hienonna sipuli, kuullota pannulla öljyssä. Lisää sipuli kasvisraasteiden joukkoon. Sekoita joukkoon perunajauhot. Anna jäähtyä.

Sekoita massaan parmesaani, sitruunan kuori ja suola ja pippuri.

Muotoile massasta kostutetuin käsin littanoita pihvejä. Paista öljyssä pannulla keskilämmöllä muutaman kerran käännellen.

Resepti
Katri Schröder
Kuvat
Laura Riihelä
Julkaistu: 27.12.2016
Muokattu: 15.11.2018
Jaa Somessa

Älä jää paitsi herkuista

Tilaa uutiskirje tästä.

Ravintosisältö

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

AnnosResepti
Hiilihydraatteja0 g0 g
Proteiinia0 g0 g
Rasvaa0 g0 g
Kuituja0 g0 g
Energiaa kj0 0
Energiaa kcal0 0

Ravintolaskelmassa ei huomioitu:

  • 1 dl Parmesaaniraastetta

  • Sitruunan raastettu kuori

  • 1 tl Suolaa

  • Rouhittua mustapippuria

Ravintosisältö

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

AnnosResepti
Hiilihydraatteja0 g0 g
Proteiinia0 g0 g
Rasvaa0 g0 g
Kuituja0 g0 g
Energiaa kj0 0
Energiaa kcal0 0

Ravintolaskelmassa ei huomioitu:

  • 1 dl Parmesaaniraastetta

  • Sitruunan raastettu kuori

  • 1 tl Suolaa

  • Rouhittua mustapippuria

Resepti
Katri Schröder

Älä jää paitsi herkuista

Tilaa uutiskirje tästä.