Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Makea taatelileipä

Fork and knife
1 Kappaletta
Fork and knife
1 Kappaletta

Ainekset

5 dl
Maitoa, vettä tai kotijuuston heraa
1 dl
Siirappia
2 dl
Ruisrouhetta
1 dl
Auringonkukansiemeniä
1 dl
Kaljamaltaita
4 dl
Grahamjauhoja
1 tl
Leivinjauhetta
1 dl
Hienonnettuja pehmeitä taateleita
1 tl
Suolaa

Reseptin ainekset S-kaupat-verkkokaupasta

Valmistus

1

Sekoita kulhossa neste ja siirappi keskenään. Sekoita loput aineet keskenään ja lisää sekoittaen nesteeseen. Kaada puuromainen seos voideltuun suorakaiteen muotoiseen 1, 5 litran uunivuokaan. Paista leipää 175 asteessa noin 1 1/2 tuntia. Nosta leipä jäähtymään ritilälle ja kumoa hetken päästä. Tarjoile leipä seuraavana päivänä, esim. juustojen seurana.

Miltä maistui?
Resepti:
Katri Schröder
Kuvat:
Timo Viljakainen, Margareta Nygård
Julkaistu: 14.11.2005
|
Muokattu: 15.1.2024

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.