Makea taatelileipä | Leivonnaiset | Yhteishyvä
Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.
???

Makea taatelileipä

Fork and knife
1 Kappaletta
Fork and knife
1 Kappaletta

Ruokavaliot

Ainekset

5 dl
Maitoa, vettä tai kotijuuston heraa
1 dl
Siirappia
2 dl
Ruisrouhetta
1 dl
Auringonkukansiemeniä
1 dl
Kaljamaltaita
4 dl
Grahamjauhoja
1 tl
Leivinjauhetta
1 dl
Hienonnettuja pehmeitä taateleita
1 tl
Suolaa

Reseptin ainekset S-ryhmän kaupoista

Valmistus

1

Sekoita kulhossa neste ja siirappi keskenään. Sekoita loput aineet keskenään ja lisää sekoittaen nesteeseen. Kaada puuromainen seos voideltuun suorakaiteen muotoiseen 1, 5 litran uunivuokaan. Paista leipää 175 asteessa noin 1 1/2 tuntia. Nosta leipä jäähtymään ritilälle ja kumoa hetken päästä. Tarjoile leipä seuraavana päivänä, esim. juustojen seurana.

Resepti:
Katri Schröder
Kuvat:
Timo Viljakainen, Margareta Nygård
Julkaistu: 14.11.2005
Muokattu: 31.8.2020

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.