Makkaracurry
Ainekset
Valmistus
Kuori ja kuutioi makkarat. Kuori ja hienonna sipulit. Kuori ja kuutioi omena.
Ruskista makkarat teflonkattilassa ilman öljyä. Nosta makkarat syrjään. Lisää öljy ja kuullota sipulit. Lisää joukkoon makkarat, omenat, mausteet ja lihaliemi. Anna kastikkeen hautua 5 minuuttia.
Lisää jogurtti ja anna hautua vielä 5 minuuttia. Tarjoa riisin kanssa.
Lisää aiheesta
Ravintosisältö
Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.
Annos
100g
264
1104
18,3 g
6,0 g
14,0 g
5,0 g
2,7 g
9,0 g
2,4 g
Ravintotiedot ovat suuntaa antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle, tarkista tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.
Ravintolaskelmassa ei huomioitu:
Valkosipulinkynsi,
0,5 tl Jauhettua juustokuminaa,
0,25 tl Currya,
3 rkl Turkkilaista jogurttia.
Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli