Makkaracurry | Kastikkeet | Yhteishyvä
Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.
Makkaracurry

Makkaracurry

timer-icon15 min
Fork and knife
3 Annosta
Fork and knife
3 Annosta
Makkaracurry on helppo ja nopea arkiruoka. Tarvitset vain muutaman aineksen. Tarjoile riisin kanssa.

Ainekset

250 g
Makkaraa
1 kpl
Sipuli
1 kpl
Valkosipulinkynsi
1 kpl
Omena
1 rkl
Öljyä
1/2 tl
Jauhettua juustokuminaa
1/4 tl
Currya
3 dl
Lihalientä
3 rkl
Turkkilaista jogurttia

Reseptin ainekset S-ryhmän kaupoista

Valmistus

1

Kuori ja kuutioi makkarat. Kuori ja hienonna sipulit. Kuori ja kuutioi omena.

2

Ruskista makkarat teflonkattilassa ilman öljyä. Nosta makkarat syrjään. Lisää öljy ja kuullota sipulit. Lisää joukkoon makkarat, omenat, mausteet ja lihaliemi. Anna kastikkeen hautua 5 minuuttia.

3

Lisää jogurtti ja anna hautua vielä 5 minuuttia. Tarjoa riisin kanssa.

Resepti:
Katri Schröder
Kuvat:
Laura Riihelä
Julkaistu: 27.1.2014
Muokattu: 31.8.2020

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Yksi annos

Koko resepti

1050

251

18,3 g

6,0 g

12,7 g

4,0 g

1,0 g

8,0 g

2,4 g

Ravintolaskelmassa ei huomioitu:

Valkosipulinkynsi,

0,5 tl Jauhettua juustokuminaa,

0,25 tl Currya,

3 rkl Turkkilaista jogurttia.

Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli