Kuori ja kuutioi makkara. Kuori ja hienonna sipulit. Ruskista makkarat kevyesti pannulla öljyssä ja lisää joukkoon sipulit. Anna hetken pehmentyä. Nosta seos syrjään odottamaan.
Kuori ja kuutioi juurekset. Paloittele paprika. Kuumenna lihaliemi ja paseerattu tomaatti kattilassa. Lisää juurekset, paprika, makkara-sipuliseos ja mausteet.
Anna kiehua miedolla lämmöllä 15–20 minuuttia kunnes kasvikset ovat kypsiä. Lisää halutessasi hienonnettua persiljaa.
Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.
Annos
100g
430
1802
24,3 g
8,3 g
31,0 g
13,3 g
3,0 g
19,5 g
4,1 g
Ravintotiedot ovat suuntaa antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle, tarkista tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.
Ravintolaskelmassa ei huomioitu:
Valkosipulinkynttä,
8 dl Vettä,
1,5 tl Paprikajauhetta,
1 tl Kuminaa,
1 tl Suolaa,
Rouhittua mustapippuria,
Persiljaa.
Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli