Makkaragulassikeitto - Yhteishyvä

Makkaragulassikeitto

???
Annokset
4
Tämä makkarakeitto on saanut vaikutteita unkarilaisesta gulassista. Lihan sijasta keitossa on nopeasti kypsyvää makkaraa.
Jaa Somessa

Ainekset

500 g
Lenkkimakkaraa
1 rkl
Öljyä
1 kpl
Sipuli
2 kpl
Valkosipulinkynttä
4 kpl
Perunaa
1 kpl
Porkkana
1 kpl
Paprika
8 dl
Vettä
1 kpl
Lihaliemikuutio
500 g
Paseerattua tomaattia
1 1/2 tl
Paprikajauhetta
1 tl
Kuminaa
1 tl
Suolaa
Rouhittua mustapippuria

LISÄKSI

Persiljaa

Näin teet

1

Kuori ja kuutioi makkara. Kuori ja hienonna sipulit. Ruskista makkarat kevyesti pannulla öljyssä ja lisää joukkoon sipulit. Anna hetken pehmentyä. Nosta seos syrjään odottamaan.
Kuori ja kuutioi juurekset. Paloittele paprika. Kuumenna lihaliemi ja paseerattu tomaatti kattilassa. Lisää juurekset, paprika, makkara-sipuliseos ja mausteet.
Anna kiehua miedolla lämmöllä 15–20 minuuttia kunnes kasvikset ovat kypsiä. Lisää halutessasi hienonnettua persiljaa.

Resepti
Katri Schröder
Kuvat
Laura Riihelä
Julkaistu: 24.3.2016
Muokattu: 15.11.2018

Helppoja reseptejä arkeen

Tilaa viikoittainen uutiskirje.

Ravintosisältö

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

AnnosResepti
Hiilihydraatteja31 g124 g
Proteiinia20 g78 g
Rasvaa24 g97 g
Kuituja3 g12 g
Energiaa kj1802 7206
Energiaa kcal430 1721

Ravintolaskelmassa ei huomioitu:

  • Valkosipulinkynttä

  • 8 dl Vettä

  • 1,5 tl Paprikajauhetta

  • 1 tl Kuminaa

  • 1 tl Suolaa

  • Rouhittua mustapippuria

  • Persiljaa

Ravintosisältö

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

AnnosResepti
Hiilihydraatteja31 g124 g
Proteiinia20 g78 g
Rasvaa24 g97 g
Kuituja3 g12 g
Energiaa kj1802 7206
Energiaa kcal430 1721

Ravintolaskelmassa ei huomioitu:

  • Valkosipulinkynttä

  • 8 dl Vettä

  • 1,5 tl Paprikajauhetta

  • 1 tl Kuminaa

  • 1 tl Suolaa

  • Rouhittua mustapippuria

  • Persiljaa

Resepti
Katri Schröder
Kuvat
Laura Riihelä

Helppoja reseptejä arkeen

Tilaa viikoittainen uutiskirje.