Makkarakeitto | Keitot | Yhteishyvä
Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.
Resepti maistuvaan makkarakeittoon

Makkarakeitto

timer-iconNoin tunti
Fork and knife
5 Annosta
Fork and knife
5 Annosta
Makkarakeittoon sopivat mainiosti tomaattimurska ja chilijauhe. Katso ohje.

Ainekset

1/2 kpl
Purjoa
2 kpl
Porkkanaa
7 kpl
Perunaa
1 rkl
Öljyä
1 tl
Chiliä
1 kpl
Tomaattimurskaa
1 tl
Suolaa
12 dl
Vettä
1 kpl
Kasvisliemikuutio tai 1,5 tl kasvisfondia
400 g
Lenkkimakkaraa

Reseptin ainekset S-ryhmän kaupoista

Valmistus

1

Halkaise, huuhtele ja paloittele purjo. Pese, kuori ja paloittele porkkanat ja perunat. Kuumenna öljy padassa, lisää chilijauhe ja kiehauta. Lisää tomaattimurska, suola ja kasvikset. Lisää vesi ja kasvisliemikuutio tai -fondi. Keitä noin 12 minuuttia. Kuori, paloittele ja paista makkara pannulla sillä aikaa. Lisää makkara keittoon ja tarkista, että kasvikset ovat kypsiä. Jos haluat keitosta tulista, lisää chilin määrää.

Resepti:
Minna Saarni
Kuvat:
Timo Viljakainen, Margareta Nygård
Julkaistu: 26.12.2006
Muokattu: 31.8.2020

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.