Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.
Resepti maistuvaan makkarakeittoon

Makkarakeitto

timer-iconNoin tunti
Fork and knife
5 Annosta
Fork and knife
5 Annosta
Makkarakeittoon sopivat mainiosti tomaattimurska ja chilijauhe. Katso ohje.

Ainekset

1/2 kpl
Purjoa
2 kpl
Porkkanaa
7 kpl
Perunaa
1 rkl
Öljyä
1 tl
Chiliä
1 kpl
Tomaattimurskaa
1 tl
Suolaa
12 dl
Vettä
1 kpl
Kasvisliemikuutio tai 1,5 tl kasvisfondia
400 g
Lenkkimakkaraa

Reseptin ainekset S-ryhmän kaupoista

Valmistus

1

Halkaise, huuhtele ja paloittele purjo. Pese, kuori ja paloittele porkkanat ja perunat. Kuumenna öljy padassa, lisää chilijauhe ja kiehauta. Lisää tomaattimurska, suola ja kasvikset. Lisää vesi ja kasvisliemikuutio tai -fondi. Keitä noin 12 minuuttia. Kuori, paloittele ja paista makkara pannulla sillä aikaa. Lisää makkara keittoon ja tarkista, että kasvikset ovat kypsiä. Jos haluat keitosta tulista, lisää chilin määrää.

Miltä maistui?
Resepti:
Minna Saarni
Kuvat:
Timo Viljakainen, Margareta Nygård
Julkaistu: 26.12.2006
Muokattu: 4.2.2021

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.