Makkarakeitto

arvosana3/5

(1)arvio
5 Annosta

60 min

Makkarakeittoon sopivat mainiosti tomaattimurska ja chilijauhe. Katso ohje.

Ainekset (5 annosta)

MääräAinesosa
1/2 kplpurjoa
2 kplporkkanaa
7 kplperunaa
1 rklöljyä
1 tlchiliä
1 kpltomaattimurskaa
1 tlsuolaa
12 dlvettä
1 kplkasvisliemikuutio tai 1,5 tl kasvisfondia
400 glenkkimakkaraa

Valmistus

  1. 1

    Halkaise, huuhtele ja paloittele purjo. Pese, kuori ja paloittele porkkanat ja perunat. Kuumenna öljy padassa, lisää chilijauhe ja kiehauta. Lisää tomaattimurska, suola ja kasvikset. Lisää vesi ja kasvisliemikuutio tai -fondi. Keitä noin 12 minuuttia. Kuori, paloittele ja paista makkara pannulla sillä aikaa. Lisää makkara keittoon ja tarkista, että kasvikset ovat kypsiä. Jos haluat keitosta tulista, lisää chilin määrää.

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Resepti:
Sanna Autio
Kuvat:
Timo Viljakainen, Margareta Nygård
22.10.2018
|
Päivitetty: 26.9.2025

Samankaltaisia reseptejä